FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım (Arşiv Ana sayfa) => MSN Messenger Gülümsemeleri (Smiley)

Konu: Smiley İstek

Sayfa: [ 1 ]

CIA_Snake 27.05.2008 11:13:18
Arkadaşlar benden istediğiniz çeşitte smiley isteyebilirsiniz hepsini bulmaya çalışırım

ceza_05 14.06.2008 08:58:26
Bana Selam Bye Fln Öyle Hareketli İfadeler Bulursan Sevinirim...

ve +Karma

cxzcxzcxz 23.06.2008 08:52:27
Arkadaşım ben sadece 1 tane smiley istiorm yazıcağım karakterlerin güzel bir biçimde gülücüğe çevrilmişini arıorum ama bulamadm sen bulrsan sevnirim: XD  <-- gözler yerine X ağızıda artık nasıl olursa  bence çok hoş bir smile... bulursan çok sevnirim...<-- bu benziyo ama bir tane x istiorm ve dilde olmucak daha şık bir gülümseme yhani şimdiden saol

MaDJeR 22.09.2008 01:44:01
Arkadaslar sizden bir maruzatım var  bu smileyi 1 yıldır arıyoruz nolur bıze yardımcı olun bu smileyın bızde mazizi büyük hani su içini cekerek aglayan smıley varya bu smıley deıl aynı bunun ebatında bir smiley  ve 3D , nolur bıze yardımcı olun cevaplarınızı beklıyoruz!

Badboy 22.09.2008 08:32:21
Arkadaslar sizden bir maruzatım var  bu smileyi 1 yıldır arıyoruz nolur bıze yardımcı olun bu smileyın bızde mazizi büyük hani su içini cekerek aglayan smıley varya bu smıley deıl aynı bunun ebatında bir smiley  ve 3D , nolur bıze yardımcı olun cevaplarınızı beklıyoruz!

Aşağıdaki konuyu takip edin.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

_F4r_DrEaMS_ 02.10.2008 04:18:12
Çok sağol badboy benimde aradığım bir kaç smiley vardı içinde

Sayfa: [ 1 ]

eXTReMe Tracker