|
||
Arkadaşlar benden istediğiniz çeşitte smiley isteyebilirsiniz hepsini bulmaya çalışırım
|
||
|
||
Bana Selam Bye Fln Öyle Hareketli İfadeler Bulursan Sevinirim... ![]() ve +Karma |
||
|
||
Arkadaşım ben sadece 1 tane smiley istiorm yazıcağım karakterlerin güzel bir biçimde gülücüğe çevrilmişini arıorum ama bulamadm sen bulrsan sevnirim: XD <-- gözler yerine X ağızıda artık nasıl olursa bence çok hoş bir smile... bulursan çok sevnirim... <-- bu benziyo ama bir tane x istiorm ve dilde olmucak daha şık bir gülümseme yhani şimdiden saol
|
||
|
||
Arkadaslar sizden bir maruzatım var bu smileyi 1 yıldır arıyoruz nolur bıze yardımcı olun bu smileyın bızde mazizi büyük hani su içini cekerek aglayan smıley varya bu smıley deıl aynı bunun ebatında bir smiley ve 3D , nolur bıze yardımcı olun cevaplarınızı beklıyoruz!
|
||
|
||
Arkadaslar sizden bir maruzatım var bu smileyi 1 yıldır arıyoruz nolur bıze yardımcı olun bu smileyın bızde mazizi büyük hani su içini cekerek aglayan smıley varya bu smıley deıl aynı bunun ebatında bir smiley ve 3D , nolur bıze yardımcı olun cevaplarınızı beklıyoruz!Aşağıdaki konuyu takip edin. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| Çok sağol badboy benimde aradığım bir kaç smiley vardı içinde | ||