FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım (Arşiv Ana sayfa) => Dünyadan Haberler

Konu: eurovision sonuçları :(

Sayfa: [ 1 ]

HAFSA 25.05.2008 00:46:52
EUROVISION'DA RUSYA BİRİNCİ OLDU
Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenen 53. Eurovision Şarkı Yarışması'nda birinciliği Rusya kazandı.
Dima Bilan'ın seslendirdiği ''Believe'' adlı şarkıyla 272 puantoplayarak ilk sırada yer alan Rusya'yı, 230 puanla Ukrayna, onu da 218puanla Yunanistan izledi.
Yarışmada Türkiye'yi temsil eden Mor ve Ötesi grubu ''Deli'' adlı parçayla 7. oldu

şahsi görüş:
bence daha fazlasını hakediyorduk kimse komşusunu kollamasaydı herkes iyi olana verseydi oylarını şimdi daha iyi yerlerdeydik bence bizim şarkımız rusyanınkinden iyiydi hadi bizi geçtim yunanistanın ve isveçin hero şarkısıda güzeldi ama isveç dereceye bile giremedi adaletsizlik diorum başka bişey diyemiyorum ...

¤ Уคкµzค Қσŋדµ ¤ 25.05.2008 01:59:33

Hep dedim hepte diyecem EUROVISION diye şarkı  bir yarışması yok bu sadece komşuluklarını ıspatlama yarışması gibi bişey... Al gülüm ver gülüm hesabı.  Bizde bile öyle oldu Azerbaycan'a 12 puanı sanki şarkısını severek mi verdik tabi ki hayır ülkeyi ve insanlarını sevdiğimiz için verdik bu diğer ülkeler içinde aynı Kıbrısın 12 tam puanı Yunanistan'a vermesi gibi, Fransanın Ermenistanı daima kollayıp 12 tam puanı ona vermesi gibi yada Sırbistanın puanını komşularına vermesi gibi... Saçmalıktan başka birşey değil bu Eurovision...

_F4r_DrEaMS_ 25.05.2008 09:57:22
Eurovision da birinci olan ülke bir şekilde bir komite tarafından anketlerde çok fazla oy verilip poh pohlanıyor.Bunun yüzünden bütün dünya sanki onu birinci yapmak istermiş gibi biraz biraz puansız geçmiyor o ülkeyi.Benim şahsi görüşüm biz iyi bile bir derece aldık.Çünkü şarkımız TÜRKÇE idi

HAFSA 25.05.2008 11:03:33

türkçe olmasıyLa bi aLakası yok bence ya biz türküz tabikide kendi diLimizi kullanıcaz bundan önce ingiLizce yaptıkta 1. mi olduk tamamen yakuza haklı bizim yaptığımızda kötü bişey azerbaycanı beğendiğimiz için vermedik komşumuz olduğu için ve onlarda bize tam puan verdi bu diğer ülkeler için değil bizim içinde geçerli herkes komşusunu kolluyor ve bu sayedede eurovision saçma bi komşuluk bağları yarışmasına dönüyor ve eurovisionu amacından çıkarıp bayağılaştırıyor

_F4r_DrEaMS_ 25.05.2008 11:32:59
ingilizce yaptıkta birinci mi olduk demişin evet birinci olduk diğer ikisinde de ilk 5 teydik.Ama dediğinde doğru eurovision da artık komşu ülkelerden oy almayı yasaklasınlar

Sayfa: [ 1 ]

eXTReMe Tracker