|
||
![]() EURO 2008 Avrupa şampiyonasında Milli Takımımız Sizce Ne yapacak ? ▬Gruptaki Rakiplerimiz▬ ◄ İsviçre ► ◄ Çek Cumhuriyeti ► ◄ Portekiz ► ![]() |
||
|
||
öncelikle gruptan çıkarız yarı finali görürüz diye düşünüyorum ama tabiki de temennimiz finali oynayıp şampiyon olmka bu yolda millilerimiz elinden geleni yapacaktır bizlerde onlara desteğimizi ve sevgimizi yollayacağız güzel anket tesekkürler
|
||
|
||
| bence gruptan çıkamıyıcaz.Grubumuz çok zorlu ve millilerimiz hala hazır gibi gelmiyor bana ama tabiki temennimiz şampiyonluk | ||
|
||
Bu gruptan çıkarsak zaten kesin yarı final oynarız önemli olan bu zorlu gruptan çıkmak bencede ama gruptan çıkmamız biraz zor gibi görünüyor. Ben Türkiyenin forvetlerine pek güvenmiyorum doğrusu. Buda beni endişelendiriyor
|
||
|
||
| beni en çok endişelendiren duran toplar 10 kişi bide kaleci herkes defansta olsa genede duran toptan gol yicez heralde |
||
|
||
Finale girebilir bence
|
||
|
||
| final çok zor yaw hemde çok zor yaw | ||
|
||
Portekizde Zorlanır Çeklerde pek zorlanmaya bilir ama onların kaleside sağlam Cech var.. Ama 2.olarak çıkabilir gruptan
|
||
|
||
Evet ama Portekiz bizi bayaa sıkar
|
||
|
||
hımmm yarı finale çıkarız die düşünüyorum ama inşallah finalide kazanırız ![]() |
||
|
||
| cech milli takımda pek iyi oynayamıo sebebini bilmiorum ama bi kal gelio sanırım. Çek cumhuriyeti ile kapışçaz gibi gelio bana portekiz birinci olur sanrım ama eğer şans bizden yana olmazsa sonuncu bile olabiliriz |
||
|
||
| Grup: 1)Portekiz 2)Türkiye 3)Çek Cumhuriyeti 4) İsviçre Bence böyle olur ve yarı finale gideriz.İnsAllah finale gider kazanırız ama.. |
||
|
||
| Türkiye gruptan çıkarsa çok rahat yarı final ve final oynayabilir . çünkü grupların eşleşmeleri çok iyi olmuş en iyi takımlar hep bir araya toplanmış bu sayede türkiye rahat rahat bi yarı final veya final oynayabilir | ||
|
||
Nihat abim oynamaya devam ederse birinci bile oluruz
|
||
|
||
| Öffff umarım milli takımımız güzel bişeyler yaparlar... bence en azından yarı finale kadr gelmeliler... |
||