|
||
| Bu dosyayi asagidaki linkten download edebilirsiniz Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Programin iceriginden bahsediyim.Bu programi kurarken msnger kapatin. Programi kurduktan sonra msnger acin karsi tarafin size ne yazmasini istiyorsaniz onu yazin Fakat ne yazmak istiyorsaniz ilk yazinin basina !imitate yazin. Karsi daki kiz ne kadar ben yazmadim desin dursun O BU DURUMDAN UTANIRKEN SİZ KAHKAHA ATIN... ![]() |
||
|
||
| Bunu biLiordum...biLmeyen arkadaslar ıcın gzL paylasım..teskler.. | ||
|
||
vovv bı bakalım
|
||
|
||
| evet bunu bende biliyordum, bu bahsettiğin plus eklentisi değil mi? | ||
|
||
Paylaşımın için saol ama ben bu programı kullanamayacam çünkü msn'emde hiç kız yok.
|
||
|
||
Paylaşımın için saol ama ben bu programı kullanamayacam çünkü msn'emde hiç kız yok. ![]() illa kızlara yapacaksın diye bişey yok ki
|
||
|
||
| eğelenceli bir paylaşıma benziyor,teşekkürler... | ||
|
||
sağolasın..bu çok işime yariicak..tekrar saol..
|
||
|
||
sağolasın..bu çok işime yariicak..tekrar saol.. ![]() müzük_cadısı unutmaman gereken bişey daha var; plus eklentisi |
||
|
||
ewet biliorm ..yinede sölediin için candan yürekten sağolasın
|
||
|
||
ewet biliorm ..yinede sölediin için candan yürekten sağolasın ![]() biliyorsan sorun yok demektir.. güle güle kullan arkadaşım
|
||
|
||
sağol arkadaşım
|
||
|
||
| evet bende çok yapmıştım bunu istediği kadar ben yapmadım desin.. | ||
|
||
| saol kardeşim vallahide sper birşey iyi eşşek şakası yapılır
|
||
|
||
| ya bende olmuyor bu arkadaşlar yazdığım yazı aynen çıkıo karşıdaki sen nedion be dio başka bişi demio | ||