FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım (Arşiv Ana sayfa) => Bilgisayar & Donanım Sorularınız

Konu: A4 tech PK-635M camera programı yukleyemedım..

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ]

murat_ttn07 01.06.2009 16:55:03
format atınız
sonra amakart cd sini ve diğer driver proğramlarını tam kurunuz
ve en son olarak lamerayı pc ye takmadan kamera cd sinden setup-install yada kur yapınız bu işlemden sonra kamerayı takınız yeni donanım bulduğunda ileri ileri diyiniz

byjeqqer 05.10.2009 19:31:24
ya arkadaşlar banada yardımcı olursanız sevinirim günlerdir yüklemeye çalışıyrm bu a4tech pk 635m denilen adi camı en son format attım şimdi yüklüyorum herşey çok güzel yükleniyo danınımınz başarıyla yüklendi kullanabilirsiniz diyo ama ne bilgisayarımdaki simge geri geldi nede cam çalışıyo acamp denilen şeyi açtığımda capture die başlayan bi hata yazısı çıkıyo lütfen yardımcı olun kafayı yemek üzereyim

¤ Уคкuzλ Қσŋדµ ¤ 06.10.2009 13:01:20
Usb bağlantısını çıkartıp tekrar takın sonra aynı hata devam ederse yeniden yükleyiniz.

inebolulu 10.11.2009 19:51:50
slm arkadaşlar benim a4tech kameram var üç dörtgün önce format attırdım. çocuklar kamerayı kurmuşlar fakat ses gidiyor görüntü gitmiyordu msn deki kameranın üzerinde x işareti vardı. bende sildim yeniden yüklemeye çalıştım bi türlü yüklenmiyor kamera cd si var.kuruyorum usbVM303 dosyasını soruyor lütfen yardım. şimdiden teşekkürler

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ]

eXTReMe Tracker