|
||
| Bu ekranda yüklemeye devam et (continue anyway) seçeneğine tıklayıp devam edin. | ||
|
||
Bu ekranda yüklemeye devam et (continue anyway) seçeneğine tıklayıp devam edin. continoe anyway devam et seceneğine basınca Look 316S driver installation driver disk problemi veriyor. E: sürücüsünden istiyor ama E: de yok diyor bi türlü çözemedim... |
||
|
||
Bu ekranda yüklemeye devam et (continue anyway) seçeneğine tıklayıp devam edin. continoe anyway devam et seceneğine basınca Look 316S driver installation driver disk problemi veriyor. E: sürücüsünden istiyor ama E: de yok diyor bi türlü çözemedim... Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| Sayın Badboy yardımlarınız için teşekkurler..Bilgisayarımda bi sorun var tekrar yeni konu açmak istemedim..benim dvd oynatıcı yani cd okuyucu sadece orjinal cd leri okuyor diğerlerini kopyaları v.s. okumuyor..bunun bi çözumu olabilirmi sizce.. | ||
|
||
Sayın Badboy yardımlarınız için teşekkurler..Bilgisayarımda bi sorun var tekrar yeni konu açmak istemedim..benim dvd oynatıcı yani cd okuyucu sadece orjinal cd leri okuyor diğerlerini kopyaları v.s. okumuyor..bunun bi çözumu olabilirmi sizce.. Sanırım bu donanımsal bir sorun. Dolayısıyla dvd oynatıcınızı değiştirmeniz sorununuzu çözecek gibi görünüyor.
|
||
|
||
| hocam şu an bu sorun benimde kaarşımda var ve yaklaşık 3 4 saattir önündeyim eger mümkünse badboy kardeşim şu olayın içeriğini bana anlatman mümkünmü... | ||
|
||
| ya driver cd si ne oluyo bi yardımcı olurmusunuz bende yükleyemedim kamerayı usbVM303 istedi indirdim ama E:bulamıyo | ||
|
||
| Aldığınız kamera yanında bir cd vardır. Cd'yi takıp gerekli yüklemeleri yapmanız lazım. Cd'yi takınca gerekli kurulum ekranı karşınıza gelecektir. | ||
|
||
sayın badboy benim size şöle bir sorum olacak a4 tech verdiğiniz linkten yükledim masa üstümde farklı bir dosyaya hepsini aktardım ve dosya içerinden setup ı da yükledim pcyi yeniden başlattım fakat yinede probelm devam ediyom masa üstüne 2 ayrı dosya daha eklendi biri zaten zoom diğeri ise hamcap onu tıkladığım zaman sorry you have no video capture hardware .video capture will not function properly yazıyorr msn dede web cam görünmüyor lütfen yardımcı olun
|
||
|
||
| Video yakalama aracı (kamera) bulunamadı şeklinde bir hata veriyor. Kameranızın takılı olduğundan emin olun veya çıkartıp tekrar takın. | ||