FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım (Arşiv Ana sayfa) => Bilgisayar & Donanım Sorularınız

Konu: A4 tech PK-635M camera programı yukleyemedım..

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4

highlaz27 13.05.2008 14:11:53
Mrb arkadaşlar yeni bi camera aldım..ama yukleyemedım..yukleme yaparken hata verıyor..cd de olan dosyayı görmuyor ve ve soruyor..sizce ne yapmam lazım..problem ne olabilir..camera markası A4teck arkadaslar..problem veren yada istenen dosya "please insert the compact disk labeled "Look 316S driver installation driver disk in to your CD ROM drive (E:) and then click OK  arkadaslar verilen problem bu lutfen rica ediyom acil yardım..

¤ Уคкuzλ Қσŋדµ ¤ 13.05.2008 14:18:45
Mrb arkadaşlar yeni bi camera aldım..ama yukleyemedım..yukleme yaparken hata verıyor..cd de olan dosyayı görmuyor ve ve soruyor..sizce ne yapmam lazım..problem ne olabilir..camera markası A4teck arkadaslar..problem veren yada istenen dosya "please insert the compact disk labeled "Look 316S driver installation driver disk in to your CD ROM drive (E:) and then click OK  arkadaslar verilen problem bu lutfen rica ediyom acil yardım..

Driverını yüklemen gerekiyor yüklediğinde bilgisayarıma girdiğinde cd-rom driverlarının altında şöyle bir simge çıkar

highlaz27 13.05.2008 14:24:00
Asıl sorunum galiba mıcrosoftun guvenlığıyle ilgili galiba..driver yuklerken yukarda yazdıgım hatayı veriyor..yukardakı problem veren dosya driverin doslayarından biri gaiba o dosyayı driverin içinde oldugu halde yukletmıyor sanırım..ne yapmam laım..ilgi ve yardımınız için teşekkurler..

¤ Уคкuzλ Қσŋדµ ¤ 13.05.2008 14:28:57
Asıl sorunum galiba mıcrosoftun guvenlığıyle ilgili galiba..driver yuklerken yukarda yazdıgım hatayı veriyor..yukardakı problem veren dosya driverin doslayarından biri gaiba o dosyayı driverin içinde oldugu halde yukletmıyor sanırım..ne yapmam laım..ilgi ve yardımınız için teşekkurler..

Güvenlik Duvarını kaldırmayı denediniz mi ?

Badboy 13.05.2008 14:49:29

Güvenlik Duvarını kaldırmayı denediniz mi ?

Sorunun güvenlik duvarıyla ilgili olduğunu sanmıyorum.

Kameranızın tam olarak marka ve modelini yazarmısınız?

highlaz27 13.05.2008 14:54:58
cameramın marka ve modeli  MarkaA4 tech Model  PK-635M model..

Badboy 13.05.2008 15:10:48
cameramın marka ve modeli  MarkaA4 tech Model  PK-635M model..
Öncelikle kamera yazılımı ile ilgili herhangi bir şey yüklenmişse program/ekle kaldır menüsünden kaldırın ve kameranızın bağlantısını bilgisayarınızdan çıkartın.

Daha sonra aşağıdaki adresini verdiğim dosyayı indirip zip dosyası içinde bulunanları bir klasöre çıkartın ve Setup adlı kurulum dosyasını çalıştırın. Kurulum işlemi bitince bilgisayarınızı yeniden başlatın ve kameranızı bilgisayarınıza bağlayınız. Otomatik olarak kameranız tanınacaktır.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

highlaz27 13.05.2008 15:12:06
Arkadaşlar problem olan dosyayı kopyala yapıstırmayı bilmiyorum..Ama buraya bı kısmını yazabilirim..

Hardware installation yazıyor üstte...Alltta the software you are installing diye devam ediyor

Badboy 13.05.2008 15:17:18
Arkadaşlar problem olan dosyayı kopyala yapıstırmayı bilmiyorum..Ama buraya bı kısmını yazabilirim..

Hardware installation yazıyor üstte...Alltta the software you are installing diye devam ediyor
Yukarda belirttiklerimi denermisiniz?

highlaz27 13.05.2008 15:50:14

Yukarda belirttiklerimi denermisiniz?

Sayın Badboy dedığinizi yaptım sanırım benim sorunum programı yuklemek değilmış..programı yuklemekte sorun yok galiba internettende dedıgınızı indirdim..camerayı bilg takınca kucuk bi dosya yuklemesı cıkıyor onu yuklerken problem cıkıyor..cıkan problemi kısaca yazayım

Hardware installation

the software you are installing for this hardware:

has not passet windows logo testing to verify its compatibility with windows XP

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4

eXTReMe Tracker