|
||
![]() FoRuMsN'de en sevdiğiniz ve en karizmatik bulduğunuz nick Hangisi ? « 5 adet Oy verme Hakkınız Vardır » En Çok Karizma'da İlk 10'a giren üyelerde ankette bulunacaklardır ![]() |
||
|
||
| `biLemezsinki ◄ JαcкαL ► ¤ Yακμzα KσηTµ ¤ oZnBaHaDiR Bence en güseller
|
||
|
||
ßence ßütün nickLer ßirbirinden güzeL![]() anket için sağoL yakuzacım
|
||
|
||
Öncelikle ◄ JαcкαL ► en güzel nick seninki seni tebrik ederim güzel bir muhteşem bir nick seçtiğin için. İlk oyum sana. Ondan sonra senide tebrik ediyorum ¤ Yακμzα KσηTµ ¤ pek karizmatik bir nick seçmişsin .Badboy sen ise akıllıca bir nick seçmişsin ve umarım bu nicki baya aramışsındır. Bu da muhteşem bir nick.LadyManiaq senin kide karizmatik bir nick olduğu için son oyumu sana verdim.Arkadaşlar lütfen oy vermediklerim üzülmesinler. Ben beğendiklerimi söyledim. Herkezin nicki birbirinden güzel bence ama ben bu üyelere verdim.Elimde olsaydı hepinize verirdim. Anketi açtığın için teşekkürler ¤ Yακμzα KσηTµ ¤. |
||
|
||
| 1) ◄ JαcкαL ► 2) ¤ Yακμzα KσηTµ ¤ 3) LadyManiaq 4) SoldierOfAllah(anlamını pek sevdim )
|
||
|
||
| bence: 1.`biLemezsinki 2.SoldierOfAllah 3.◄ JαcкαL ► teşekkürler... |
||
|
||
| ¤ Yακμzα KσηTµ ¤ 'bilemezsinki
|
||
|
||
| 1)¤ Yακμzα KσηTµ ¤ 2)'bilemezsinki 3)SoldierOfAllah Ben bu arkadaşlarımıza oy verdim bence en karizmatik nick onların ama listede bulunmayan ama beğendiğim epey bi nick var forumsn de |
||
|
||
evet sana katılıyorum mesela ben yaz masalını beğenmiştim burda yoktu oy veremedim ona
|
||
|
||
bende katılıyorum mesala ben Rain ..! ve angeli çok beğeniorum ama yakuzanın açıklamasındaki 4 oyu okumamışım 2 tane zannettim o yüzden angele veremedim
|
||
|
||
| Şuanda tam 35 bin üyemiz var bunların hepsini koymamız biraz imkansız... Ankette bulunma kriteri olarak yönetici olmak ve karizmada ilk 10'a girme olarak düşündük fakat daha ilerde forumumuzda aktif olanları belirleyip onlarda ankette bulunacaklardır... | ||
|
||
| `biLemezsinki ◄ JαcкαL ► ¤ Yακμzα KσηTµ ¤ oZnBaHaDiR Yakuza Kontunun dediği bi yerde doğru ama anket bir isim yazma şeklinde olsa ve eğer o nick forumda varsa oy olarak kabul edilse hoş olur ama bu da gayet güzel
|
||
|
||
Oylamaya sHeker` isimli üyemizde eklenmiştir...
|
||
|
||
bence tartışmasız ¤ Уαҝµzα Қσŋדµ... oyum ona
|
||
|
||
Bilemezsinki tek geçerim çok farklı ve insanda merak uyandırıyor bence
|
||