|
||
![]() Cubedesktop, temel olarak birden fazla masaüstü kullanmanıza imkan sağlıyor, bu pek yeni bir şey değil, yıllardır bir çok benzer yazılım mevcut. Fakat CubeDesktop bu zamana kadar yapılmış en işlevsel ve en hoş görünen çoklu masaüstü yönetim uygulaması. CubeDesktop masaüstlerinde gezinmenizi bir kaç tanıdık efekt ile gerçekleştiriyor.Apple iTunes/iPhone/Mac OS X Leopard‘tan tanığımız CoverFlow efekti,Linux Ubuntu dağıtımdaki Beryl 3 boyutlu küp efekti, Carousel efekti gibi dikkat çekici efektler ile masaüstleri arasında geçiş yapmanızı mümkün kılıyor. SERİAL MEVCUT Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
Teşekkürler yakuza ama ben masaüstümden memnunum mause'ım var klawyem war Küpüm olsa nolur olmasa nolur.. ![]()
|
||
|
||
| her farkli masaustunde kaydedilen klasorleri ayri ayri tutabilme ozelligi var mi? Yani az once yine buna benzer bir program indirdim bu forumdan. Masaustumde deneme amacli bir klasor olusturuyorum bu olusturdugum klasor tum masaustlerinde gorunuyor. Gizlilik bunun neresinde kaldi dimi? Her gecis yaptigim masaustunde farkli bir ekranim farkli klasorlerim olsa cok daha super olurdu. indirmeden once sormak istedim oyle bir ozelligi var mi bu programin_? Not : Bu arada serial diye koymus oldugun dosya nfo uzantili bir dosya. yani serial yok icinde.. seriali buradan verebilirsen ii olur sagol.. |
||
|
||
her farkli masaustunde kaydedilen klasorleri ayri ayri tutabilme ozelligi var mi? Yani az once yine buna benzer bir program indirdim bu forumdan. Masaustumde deneme amacli bir klasor olusturuyorum bu olusturdugum klasor tum masaustlerinde gorunuyor. Gizlilik bunun neresinde kaldi dimi? Her gecis yaptigim masaustunde farkli bir ekranim farkli klasorlerim olsa cok daha super olurdu. indirmeden once sormak istedim oyle bir ozelligi var mi bu programin_? Not : Bu arada serial diye koymus oldugun dosya nfo uzantili bir dosya. yani serial yok icinde.. seriali buradan verebilirsen ii olur sagol.. Tam olarak öyle bir özelliği olduğu söylenemez ama web sayfalarını değişik küp pencerelerinde saklayabilirsin... Serial konusuna gelince serial MSInfo uzantılı dosyanın içinde mevcuttur. Yok denemez buna. Yapman gereken tek şey MSInfo uzantılı programa sağ tıklayıp not defteri olarak açman gerekir sonra seriali görürsün zaten. Eğer yinede yapamazsan buraya yazarım seriali ![]() |
||