FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım (Arşiv Ana sayfa) => MSN Messenger Hataları, Sorunları ve Çözümleri

Konu: Lütfen acil yardım ekmeğimden olabilirim...

Sayfa: [ 1 ]

a.sahin_ist 05.05.2008 11:16:40
yabancı bir ofiste çalışmaktayım bana bır resım verdiler kendi bayrakları kalp filan bunu msn e koy dediler benim yetiştiğim taban ve çevremdeki arkadaşlarım bu durumu kaldıramazlar kimisi hava atıyorum zanneder kimi para için zamanında namusum dediğim şeyleri çiğniyor der.... ama bunlarada koymuyorum desem büyük hakaret olarak anlıyabilirler o yuzden bu resmi sadece onların görebiliceği diğer arkadaşlarımın normal şekilde görebiliceği gibi ayarlayabilirmiyizki? (şimdilik çevrimdışı takılıyorum)

¤ Уคкµzค Қσŋדµ ¤ 05.05.2008 12:28:23

Konuyu açtığınız yere dikkat edin ve acil yardım, lütfen bana yardım edin gibi başlıklarla konu açmayın lütfen

Koyduğunuz avatarı bi başkasına ayrı göstermek şimdilik mümkün değil avatarınızda hangi resim varsa herkes onu görecektir

Konu gerekli bölüme taşınmıştır

a.sahin_ist 05.05.2008 12:40:20
teşekkürler

HAFSA 05.05.2008 23:05:48
ya abi başka bi msn daha al göstermek istediğin arkadaşlarını oraya kaydet diğerleri diğer msn de kalsın yeni msn deki arkadaşlar bunuda kullancam dersin resmide oraya koyarsın

Sayfa: [ 1 ]

eXTReMe Tracker