FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım (Arşiv Ana sayfa) => Oyun Tanıtım & Demo

Konu: Onimusha: Warlords

Sayfa: [ 1 ]

CIA_Snake 04.05.2008 21:52:22

Evet yıllar önce çıkmış ve bize diğer samuray-aksiyon-macera oyunlarından daha büyük bir farkı yaşatmış oyun olan Onimusha:Warlords dan söz ediyorum şu an.

Oyunun konusu Samurai olan Samanosuke´nin ve Ninja Kaede´nin Prenses Yuki´yi ve Yumemaru´yu kurtarmaya çalışmasıdır.Ancak bu o kadar basit değildir.Geçmeleri  gereken bir çok tuzak ve öldürmeleri gereken bir çok şeytan ve cin bulunmaktatır. Bunların kimisi Ninja, kimisi baltalı devler, ve bazıları ise uzun kollu canavarlar. Bunları geçmeleri gerekmektedir.Tabiiki bunlarla sınırlı değil. En büyük engelleri olan Nobunaga ve Fortinbras onları fazla zorlayacaktır.Şu an kapıda çıkıp, CDciye gidip ve bir Onimusha:Warlords alabilirsiniz:D.Bazı karakterleri detaylarıyla tanıtıp sizi daha çok merakta bırakmasam iyi olacak sanırım:D

Samanosuke Akechi:

Japon ordusunun yöneticilerinden olan bir Samurai. Aynı zamanda Yuki onun kuzeni.Gerçektende iyi bir dövüşçü ve pek usta bir Samurai.

Kaede:

Kız bir ninja olan Kaede, Samanosuke´ye küçük-büyük yardımları olmuştur.Favori silahı, ise hançer ve bıçak.

Yuki:

Samanosukenin kuzeni olan Prenses Yuki, Inabayama castleda durmaktadır ve Smanosuke onu kurtarmaya çalışmaktadır.

Yumemaru:

Prenses Yuki´nin erkek kardeşi ve 9 yaşında olan Yumemaru bir Samurai tarafından aranmaktadır ve Tokichiro Kinoshita onu öldürmek ve yakalamak için uğraşmaktadır.

Tokichiro Kinoshito:

Nobunaga Oda´nın en büyük generali olan Tokichiro, Samanosukeye Şeytanların tarafına geçmesi için ikna etmeye çelışmış, başarılı olamayınca ise onu şeytanların ruhları tarafından toğprağın altına batırmış ve Samanosuke kurtulmayı yine başarmıştır.

Nobunaga:

Bu adam hakkında tek bir bilgi var, defalarca kez öldürün ama ölmüyor!!!Samanosuke onun en büyük düşmanı Şeytanların Başkanı.

Fortinbras:

Bu bir yılan ve çok büyük bir yılan. Bu dev şeytan, şeytan ve cin dünyasının büyük kralı.

Silahlar: Şimşek silahı, ateş silahı, Bishamon kılıcı, hortum kılıcı, ok, tüfek, hançer, ateşli hançer, kunai.

Sayfa: [ 1 ]

eXTReMe Tracker