|
||
| mrb arklar ben Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap kullanıyorum.ve msn i açtığımda bu hata kodunu veriyor. diğer msnleri açıyorum açılıyor bi beniki açılmıyor nedeni nedir aceba 4 aydır beta yı kullanıyorum hiç sorun çıkmadı. beta yı nasıl kaldracağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.. şimdiden tşk edrm. |
||
|
||
C:\Documents andSettings\senin bilgisayarının adı\Contacts\Messenger e-mail adresleriburadaki tüm dosyaları siliyoruz(veri tabanı dosyası hariç) C:\Documents and Settings\senin bilgisayarının adı\Local Settings\ApplicationData\Microsoft\Windows Live Contacts\Messenger e-mail adresleri sadece kendi adresinin içindeki dosyaları siliyoruz. Sonra tekrar msni açıyoruz... Eğer olmazsa Messenger'ı nasıl tamamen kaldırmayı öğrenmek için Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| tşk edrm ama benim pc de vrüs var gizli dosyları göremiyorum. format atcam ama şuanda önemli işlerim var msn de nasıl sileribilirim başka bi yöntem var mı aceba silebilmek için??? Gönderildi: 29 Nisan 2008 15:32:42 yaptım olmadı yine.... yine aynı hata raporu ![]() ![]() başka yapabileceğim bişi var mı aceba?
|
||