FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım (Arşiv Ana sayfa) => Ses Programları

Konu: Atomix Virtual DJ Professional 5.0.7

Sayfa: [ 1 ]

¤ Уคкµzค Қσŋדµ ¤ 24.04.2008 10:18:10

AtomixMP3'ün devamı niteliğindeki Virtual DJ tüm müzikseverleri bilgisayar başına toplayıp Carl Cox gibi profesyonel bir DJ yapmayıamaçlayan MP3 Mix'leme programıdır. Program *.MP3 ve *.WAV dosyalarını desteklemekle beraber birçok ses efektiyle birlikte gelmektedir. Birdençok ses kartı ile kullanabilme özelliği sayesinde bu sektörün en çokaranan programı haline gelmiş durumdadır. Tema (skin) ekleme özelliğide programa ek olarak artı puan kazandıran faktörlerdendir.
Serial mevcuttur.

Yenilikler:
# Evrensel veritabanında yazar veya parça adına göre arama yapabilme özelliği eklendi.
# FreeFrame video eklentileri ile tamamen uyumluluk sağlama özelliği eklendi.
# Arkaplanda Napster parçalarını önizleme yapabilme özelliği eklendi.
# Webradio özelliği ile yayın yapabilirsiniz.
# Kendi müziklerinizi CD'ye yazabilirsiniz.
# "Remix" yaparken, şarkı hızlarını otomatik olarak uygun hale getirir, işinizi kolaylaştırır.
# Geliştirilmiş yepyeni yeni nesil efektler.
# .VOB, .AVI, .MPG gibi dosya biçimlerini karaoke yapabilme imkanı.
# Tam otomatik ses ayarlama özelliği.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapDOWNLOAD

MσηarcH » 24.04.2008 16:00:23
güzel dj programı ben kulanıyorum cok memnunum

jaclınbi 08.05.2008 22:54:06
usta ben ındırmeye calsııyorum ama ındıremıyorum bunu nasıl yapıcam ban bı yardımcı olurmusunus

¤ Уคкµzค Қσŋדµ ¤ 09.05.2008 22:06:23
usta ben ındırmeye calsııyorum ama ındıremıyorum bunu nasıl yapıcam ban bı yardımcı olurmusunus

Rapidshare sitesinden nasıl dosya indirileceğini bilmiyorsanız Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapTIKLAYIN

RocKinG 08.07.2008 21:33:58
tesekur ederim payalsımın icin bende de vardıda trial di 20 gun  sonra biteni varya hani.
gunler azaldıkca napcam die çare ariodum bu gzl oldu.

serdar_3634 12.07.2008 21:56:12
tşkrlr paylaşım için

kapris 08.08.2008 22:41:02
teşekkurler program için ama bu 20 gunluk surumlerden mı bılmıyorum denıcem ama saol yınede paaylaşımın için teşekkurler

¤ Уคкµzค Қσŋדµ ¤ 09.08.2008 08:47:57
teşekkurler program için ama bu 20 gunluk surumlerden mı bılmıyorum denıcem ama saol yınede paaylaşımın için teşekkurler

Full sürüm içinde serial mevcut

Sayfa: [ 1 ]

eXTReMe Tracker