|
||
| msn'de hep aynı hep aynı yazı fontları artık insanın içine bi sıkıntı bi bıkkınlık geliyor .. Yani şahsen ben sıkılıyorum... Size vereceğim siteye girin ve 100'lerce yazı fontunuz olsun üstelik hepsi birbirinden güzel , hepsi bedava... Ayrıca sağ taraftaki linklerden aradığınız fontu bulabilirsiniz Harf sıralaması verilmiş sayfalarca var... İndirmek için yazı fontunun sağındaki gb nı gösteren yere tıklayp indirebilirsiniz Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap NoT: İndirdiğiniz yazı fontunu Denetim masası > Yazı Tipleri klasörünün içine kopyalamanız yeterli.. Bu yazı fontunu msn'de kullanmak içinse MsN'de yazı tiplerine gelip ordan yazı tipini bulmanız ve seçmeniz yeterli olacaktır... Kolay gelsin... |
||
|
||
| eline sağlık msn senin işin zaten |
||
|
||
tskler ama ben yapamadım ya...
|
||
|
||
tskler ama ben yapamadım ya... ![]() neden her şeyi anlattım yapılmayacak hiç bir şey yok ki
|
||
|
||
| bunun için herangi bi eklenti falan gerekiomu? mesela plus gibi ?
|
||
|
||
valla bede Plus yüklü oldu olmayan arkadaşlarıma sormalı o kdar detaylı bilmiyorum
|
||
|
||
iyi olur yaaa.lmuyo çünkü gerçi bi kere denedim ama dur bidaha bakayım bari.paylaşım için saol bu arada
|
||
|
||
bunun için herangi bi eklenti falan gerekiomu? Arkadaşlar bu olayın Plus! veya başka herhangi bir eklenti ile alakası yok... Messenger programı windows yazı tiplerini kullanmaktadır... Dolayısıyla doğru şekilde ekleme yaparsanız messenger'da gözükecektir...
mesela plus gibi ? ![]() |
||
|
||
bunun için herangi bi eklenti falan gerekiomu? Arkadaşlar bu olayın Plus! veya başka herhangi bir eklenti ile alakası yok... Messenger programı windows yazı tiplerini kullanmaktadır... Dolayısıyla doğru şekilde ekleme yaparsanız messenger'da gözükecektir...mesela plus gibi ? ![]() |
||
|
||
| sadece msn için değil bu yazı tiplerini word, photoshop ... gibi yazı işlemi yapılan proğramlarda da kullanabilirsiniz.. teşekkürler yazmasalı..
|
||