FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım (Arşiv Ana sayfa) => Mail Yardım & İnternet Accountları

Konu: Kendi Siteniz Varmış Gibi Mail Adresi Alın (asd@asd.com) Gibi

Sayfa: [ 1 ]

Mehmet 22.04.2008 09:39:54
Evet Arkadaşlar Bunu Uzun Süreden Beridir Bulmaya Çalışıyordum. Forumdada Arama Yaptım Ancak Bulamadım. En sonunda Bu Yöntemi Buldum. Bu Şekılde Adres Almak Sadece 2 Adımda Bitiyor.

1)İlk Olarak Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yaphttp://www.passport.com Adresine Giriyoruz Buradan Adresimizi Elde Edecegiz
2)Daha Sonra Sitenin Alt Kısmında Bir Yerde Önceden Sahip Olduğunuz e-posta adresini Kullanın Yazısı Var o bölüme girin Ve gerisinde İsminiz Ve Kendi Siteniz Varmış Gibi Adres Alın.  Herhengi Bir Adda Olabilir

NOT: Msn Vb. Yerlerde Çalışıyor

HAFSA 22.04.2008 10:38:58
sağol Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapMehmet
güzeL bi$ey

Mehmet 22.04.2008 14:49:45
Bişey Değil Hafsa Ne Demek Ama E posta Adresi Doğrulanamadı Dio Onu Yapmaya Çalışıom Bilen Varsa Yardımcı Olabilirmi ?

¤ Уคкuzλ Қσŋדµ ¤ 23.04.2008 11:19:50
Bişey Değil Hafsa Ne Demek Ama E posta Adresi Doğrulanamadı Dio Onu Yapmaya Çalışıom Bilen Varsa Yardımcı Olabilirmi ?

Öyle bir hesap açtığında  mail kutuna git ve e-posta onayla diye yazı çıkar onu onayladıktan sonra artık o yazı çıkmaz

Mehmet 23.04.2008 12:16:18
Bütün Meslede Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap¤ Yακμzα KσηTµ ¤ Kardesim Maillerim İn olduğu Yere Giremiorum Ne Messenger' dan Ne De Msn Sayfasından...

¤ Уคкuzλ Қσŋדµ ¤ 23.04.2008 12:36:10
Bütün Meslede Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap¤ Yακμzα KσηTµ ¤ Kardesim Maillerim İn olduğu Yere Giremiorum Ne Messenger' dan Ne De Msn Sayfasından...

xxx.xxx adlı bir hesap açtığında ilk olarak messengerın üstündeki mail kutusuna tıklamıcaksın. Bilgisayarın saatin olduğu yerde ilk açtığında sana doğrulama ile ilgili bir kutucuk çıkar ona tıklıcaksın

Daha sonra

Sonra mail kutuna mail geldiğinde onaylama yapıyorsun doğrulanıyor...

αβśoluţə 24.05.2008 23:14:25
benim bildiğim kadarıyla bu kapatıldı

sandrah 09.06.2008 16:37:47
passport.com uzantılı mailler tek kullanımlık die biliyorum sanırım ondan yapamadınız Gülümseme

SEZGİNLER 04.09.2008 16:25:09
yaptım Outlook Express açıyor yardım

αβśoluţə 08.07.2009 10:05:34
Zaten artık böyle birşeye müsade edilmiyor. Bahsedilen siteden istenilen işlem yapılamıyor

Sayfa: [ 1 ]

eXTReMe Tracker