|
||
| Evet Arkadaşlar Bunu Uzun Süreden Beridir Bulmaya Çalışıyordum. Forumdada Arama Yaptım Ancak Bulamadım. En sonunda Bu Yöntemi Buldum. Bu Şekılde Adres Almak Sadece 2 Adımda Bitiyor. 1)İlk Olarak Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Adresine Giriyoruz Buradan Adresimizi Elde Edecegiz 2)Daha Sonra Sitenin Alt Kısmında Bir Yerde Önceden Sahip Olduğunuz e-posta adresini Kullanın Yazısı Var o bölüme girin Ve gerisinde İsminiz Ve Kendi Siteniz Varmış Gibi Adres Alın. Herhengi Bir Adda Olabilir NOT: Msn Vb. Yerlerde Çalışıyor |
||
|
||
| sağol Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap güzeL bi$ey
|
||
|
||
Bişey Değil Hafsa Ne Demek Ama E posta Adresi Doğrulanamadı Dio Onu Yapmaya Çalışıom Bilen Varsa Yardımcı Olabilirmi ?
|
||
|
||
Bişey Değil Hafsa Ne Demek Ama E posta Adresi Doğrulanamadı Dio Onu Yapmaya Çalışıom Bilen Varsa Yardımcı Olabilirmi ? ![]() Öyle bir hesap açtığında mail kutuna git ve e-posta onayla diye yazı çıkar onu onayladıktan sonra artık o yazı çıkmaz
|
||
|
||
| Bütün Meslede Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Kardesim Maillerim İn olduğu Yere Giremiorum Ne Messenger' dan Ne De Msn Sayfasından...
|
||
|
||
Bütün Meslede Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Kardesim Maillerim İn olduğu Yere Giremiorum Ne Messenger' dan Ne De Msn Sayfasından... ![]() xxx.xxx adlı bir hesap açtığında ilk olarak messengerın üstündeki mail kutusuna tıklamıcaksın. Bilgisayarın saatin olduğu yerde ilk açtığında sana doğrulama ile ilgili bir kutucuk çıkar ona tıklıcaksın ![]() Daha sonra ![]() ![]() ![]() Sonra mail kutuna mail geldiğinde onaylama yapıyorsun doğrulanıyor...
|
||
|
||
| benim bildiğim kadarıyla bu kapatıldı | ||
|
||
passport.com uzantılı mailler tek kullanımlık die biliyorum sanırım ondan yapamadınız
|
||
|
||
| yaptım Outlook Express açıyor yardım | ||
|
||
| Zaten artık böyle birşeye müsade edilmiyor. Bahsedilen siteden istenilen işlem yapılamıyor | ||