|
||
Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Rapidshare temasını yeniledi. Bununla birlikte bazı yeni özellikler geldi. 1.Yenilik Rapidshare Premium üyeler için koyduğu 5 günlük 25 gb kota sınırını 50 ye yükseltti 2.Yenilik (Bu yenilik değilde farklı birşey) Yeni sitesinde hata bulup bildireni 1000 premium puanla ödüllendiriyor 3.Yenilik TrafficShare Özelliği TrafficShare'i biraz açıklayalım TrafficShare adı üzerinde trafik paylaşımı. Yüklemiş olduğunuz dosyaları bir başkasına beklemeden aynı rapidshare premium üyelerin indirebildiği gibi direk ve hızlı indirme olanağı vermenizi sağlıyor. Şöyleki 100 GB TrafficShare alıyorsunuz. Trafficshare için özel link yaratıyorsunuz. Karşınızdakine yolluyorsunuz premium üyeymiş gibi hızlı indiriyor. İndirdiği dosya boyutu kadar 100 GB dan eksiliyor.Ama bu daha çok ticari bir amaç için kullanılabilir diye düşünüyorum. Şu an için tüm premium üyelere 10 gb deneme trafik paylaşımı verilmiş. Çünkü fiyatlar premium üyeliğe göre pahalı 100 gb trafik 17.99 € 500 gb trafik 79.99 € 2500 gb trafik 349.99 € Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Rapid sitesinden dosya indiriken 4 haneli güvenlik kodu istiyor. Ama yukarıdaki gibi 7 haneli şifre veriyor Alttaki kutucuğa sadece 4 hane yazacağız... Yazacağımız şifre oturan kedilerin bulunduğu haneler olmalı ayakta duran kedilerin bulunduğu şifreleri yazmayacağız... Yukarıda örnekte oturan kedilerin bulunduğu 1o5s harf ve rakamları sadece yazılacaktır... |
||
|
||
| Bilgilendirme İçin Teşekkürler Yakuza. Zaten bu kedilere sinir oluyordum, şimdi iyice sinir oldum. Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
Bilgilendirme İçin Teşekkürler Yakuza. Zaten bu kedilere sinir oluyordum, şimdi iyice sinir oldum. Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Rica ederim... Evet ya şimdi iyice gıcıklaştılar ne varsa sanki ha otursun ha oturmasın Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| ayy bu kediler çok sevimliResimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap ama sinir oldum niye zorlaştırıyolarki Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| teşekkürler bilgilendirme için | ||
|
||
Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Dünyanınen popüler dosya paylaşım sitesi Rapidshare, şu dakikalarda beklemesüresini ve kod girme gerekliliğini kaldırdı. Bu sürpriz ne anlamageliyor? Rapidshare.com, Happy Hours olarakadlandırdığı uygulama eşliğinde, bazı sürprizler yapıyor.Rapidshare.com üzerinden bir dosya indirmek istediğinizde eğer ücretlihesabınız yoksa, beklemeniz gerekiyordu ve aynı anda birden fazla dosyada indiremiyordunuz. Site, haberi girdiğimiz şu saatlerde ise bubekletme işlemini kaldırmış durumda. Bunun ne kadar süreceği henüzbelli değil. Sürprizlerin Devamı Bekleniyor. Rapidshare'in sık sık buşekilde sürpriz yapacağı tahmin ediliyor. |
||
|
||
| bilgilendirme için teşekürlerResimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| Bu rapidshare ne yapmaya çalışıyor anlayamadım doğrusu ama yeni bilgiler için teşekkürler Jackal... |
||
|
||
| Allah razı olsun ya bende indiremiyordum walla pek hora geçti | ||
|
||
| rapid saçmaladı iyice | ||
|
||
rapid in yeni başlattıgıkedi yöntemi bazı arkadaşlar dosyaları indiremiyor 6 tane 5 tane 8 taneyazı var 4 tane yazabiliyoruz bunu nasıl yapıcaz oturan kedileriyazıcaz
koşanları sarılanları yazmıycaz işte örnek Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Yani B3GO Alıntı |
||
|
||
| Konular birleştirildi Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| hay allah sizden razı olsun tırmalayıp duruyordum Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| ...teşekkür ederim ya bugün bişey indiricektim bi türlü indiremedim. olmadı senden yardım istiycektim ama sen çoktan düşünüp paylaşmışsın yine bilgini. çok sağolResimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
hay Allah sizden razı olsun tırmalayıp duruyordum Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Sendende allah razı olsun Simyacı Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Ben teşekkür ederim Dengesiz işini kolaylaştırdıysa ne mutlu Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resmi Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||