|
||
Acıklama: reg dosyasını actıktan sonra yeniden baslatın artık xp' niz orjinal
Butun guncellestirmeleri yapabilir internet explorer 7, media player 11 i yukleyebilirsiniz Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Önemli Not: Lisanslı XP kullandığım İçin Şu An deneme fırsatım olmadı. Deneyip olumlu olumsuz sonuçları buradan paylaşabilirsiniz. |
||
|
||
| Teşekkürler Jackal bende lisanslı kullandığım için deneyemedim programı ama deneyenler olumlu yada olumsuz sonuçları bizimle paylaşabilirler... | ||
|
||
| emeğinize sağlık ilk denememde olmadı ama 2 3 kere deneme yapınca oluyor kendi bilgisyarımda değilde bir dizüstünde denedim oluyor | ||
|
||
harikasınız hiç sorunsuz legal oldu teşekkürler tavsiye ederim
|
||
|
||
arkadaşlar çok saolun bu programın öyle heryerde virüssüzü bulunmuyor herkes bu programa virüs koyuyor sanırım bu programda halledilmiş saolun
|
||
|
||
| Gerçekten işe yarıyor tıkladıktan 2 sn sonra düzeldi Legal xp kullanıyordum 2 gündür uğraşıyorum olmuyodu bi türlü bu çok iyi oldu çok teşekkürler
|
||
|
||
| Çok teşekkürler. "Tek tıkla" böyle bir şey olamaz. Windowsun nasıl göründüğünü unutmuşum ya. Tekrar tekrar teşekkürler. |
||
|
||
![]() ![]() SÜPER HOCAM KAYIT. GERÇİ TIKLA OLDU AMA SAGLAM ÇALIŞIYOO
|
||
|
||
yorum yapanlar ... sallamasin orda 0 KB dosya var ![]() ne ile neyi duzeltmisler ) Hadi bakalım bende seni bi sallayımda gör ! |
||
|
||
Çok güzel bir paylaşım olmuş
|
||