|
||
Öncelikle konu başlığında yazdığım bağırma içeren büyük harflerden dolayı özür dilerim görevli olan arkadaşlardan umarım editlemezler göze batması için büyük yazdım. Oynadığım oyun üzerine bir videoya rast geldim. İzlememle birlikte oynadığım ( KnightOnLine ) adlı oyunu bırakmaya karar verdim. Düştüğüm hata çok kötüydü ama Neresinden Dönülse Kardır ! Flashların Görülmesine İzin Verilmiyor Flashı Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Oyunun amacının bu olduğunu önceden öğrenmiş olsaydım keşke ama iş işten geçmişti. Bir Örnek olarak : Tanıdığım biri oynuyordu bir zamanlar bana anlattığında dikkate almamıştım ne kadar para harcadığını ve aldığı (premium) 7/24 giriş sağlayan biletleri, yatırdığı paraları söyleseyde açıkçası takmamıştım diyebilirim. Bu tarz oyunlara düşen büyüklerim ve küçüklerim umarım ki en kısa zamanda doğru yolu seçerler. Ve oyunun etkisinde kalanlar olsada değil bu oyun bundan sonra online olmayan oyunlar her zaman artık tercihim ! NALET OLSUN BU OYUNU BULANLARA. |
||
|
||
| haklısın kardeşim. Ben bir ara oynamıştım artık oynamıyorum. Kendimi bu işe feda etmek istemem doğrusu. Sen de doğru yolu seçtin.Seni gönülden kutluyorum.. | ||
|
||
| Video silinmiş. Güncellenene kadar konu kilitlenmiştir. | ||