FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım (Arşiv Ana sayfa) => Komik Resimler

Konu: Acemi Photoshopcular =)

Sayfa: [ 1 ]

¤ Уคкµzค Қσŋדµ ¤ 29.03.2008 12:59:29

Dış sayfada bir nebze sansürlenen resmin orjinali iç sayfalarda yer alıyor...

1 kadın. 3 el. Ürkütücü bir "mutant" hikayesi olsa gerek...

Kaş yaparken göz çıkarmak: photoshop'la uğraşırken kafayı yok etmek...

Boynu ve beli olmayan bir Diane Keaton?..

Derginin adının görünmemesindense, Madonna'nın kafasını "biraz" sıkıştırmak ilginç bir çözüm.

Photoshop'ta inceltme işlemleri yaparken elin ayarı kaçarsa, böyle "havada uçan" bellerle karşılaşabiliriz...

Abartılı photoshop makyajlarına bir örnek... Bayanın gerçek bacağı hangisi acaba? Cevap: her ikisi de değil...

Temel İçgüdü 2'nin Amerikan afişi uzak doğulu izleyiciler içinyeterinceheyecan verici olmasa gerek, Sharon Stone'un saçlarını biraz "ıslatmışlar". Ancak aynadaki yansıma unutulmuş...

Rakip gazeteye ait fotoğrafı biraz değiştirerek kullanmak için önce biraz taraftar ekleyelim. Kim farkedecek ki?..

Lisanslı resme para ödememek için resmin küçük boyunu çalabilirsiniz.Ama en azından ürünü piyasaya vermeden önce resmin üzerinde buna dair bir iz bırakmamaya dikkat etmek gerekir...

HAFSA 01.04.2008 19:15:35
bi daha yapmazlar abisi sinirlenme cahilliklerine ver

BlaCkLorD 01.04.2008 21:47:58
acemi şeyler sizi

AycA 02.04.2008 01:04:02

herkes anasının karnında photoshopçu olarak doğmuyor ya zamanla öğrenecekler işteee

¤ Уคкµzค Қσŋדµ ¤ 02.04.2008 12:44:06
photoshop bilen eleman aranıyor

FIDANN 12.09.2008 08:45:32
BEN FIDAN ARKADASLAR BENIM NISANLIMLA CEKILMIS 1 ADET RESMIM VAR VE BEN O RESMI GELIN DAMAT SEKLINDE MONTAJLATMAK ISTIYORUM, BİLEN ARKADASLARDAN BANA YARDIMCI OLMALARINI RICA EDIYORUM,

Badboy 12.09.2008 09:56:34
Lütfen msn adresi vermeyin. Yardımcı olacak olan bir arkadaş olduğunda özel mesaj göndererek haberleşebilirsiniz.

Sayfa: [ 1 ]

eXTReMe Tracker