|
||
Merhaba benim adım Güralp.Bu sitedeki en küçük kişi benim sanırım .Nick ismim saçma olabilir ama nerdeyse bütün sitelerde bu ismi kullanıyorum Anlamını açıklıyım; CIAyi bilirsiniz zaten Central Intalllige Agency yani Amerikan ajan birliği.Neden onu koyuyorsun diyebilirsiniz çünkü büyüyünce ajan olmak istiyorum.Şimdi konuyu snake e bağlayacağım.Metal Gear Solid diye bir oyun efsanesi var onda bir ajan var.Adı Snake, yani YILAN Bende o oyunu çok severim ondan.İsmimin anlamını anlamışsınızdır.Ayrıca lütfen beni çocuk beyinli veya abim diye küçümsemeyin.En büyük internet hayalim bir sitede moderatör olmaktır.Umarım moderatör olmasam bile size gerekli yardımı sağlarım ve paylaşımlarımı beğenirsiniz.Sevgilerimi ve saygılarımı iletirim hepinize
|
||
|
||
Aramıza hoşgeldin.... İnşallah hayalin bir gün gerçekleşir kardeşim İyi paylaşımlar...
|
||
|
||
| hoşgeldin Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap önemli olan küçük olman değil senin gibi küçük arkadaşlarımız var biz onlarla ii arkadaş olduk umarım senlede oluruz inşallah 2 hayalinde gerçekleşir güralp aktif olman dileğiyle |
||
|
||
Herkeze teşekkür ederim
|
||
|
||
onemlı olan yas deıl be guzelım neler yapabıldıgındır umarım ıı bı wakıt gecırırz hep bırlıkte
|
||
|
||
Teşekkürler
|
||
|
||
| Önemli olan cidden yaş değil ben senden sadece iki yaş büyükken bi sitede moderatör olmuştum umarım seninde hayalin gerçekleşir ben bu siteye yeni kayıt oldum ama uzun zamandır biliyorum ve paylaşımlarından yararlanıyorum.Şimdide paylaşıma katkı sağlamak için üye oldum |
||
|
||
Paylaşımlarımdan yaralanıyorsan ne mutlu sana yardım ettiğime
|
||