FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım (Arşiv Ana sayfa) => Tanışalım

Konu: En küçük benim burda

Sayfa: [ 1 ]

CIA_Snake 21.03.2008 23:34:31
Merhaba benim adım Güralp.Bu sitedeki en küçük kişi benim sanırım .Nick ismim saçma olabilir ama nerdeyse bütün sitelerde bu ismi kullanıyorumAnlamını açıklıyım; CIAyi bilirsiniz zaten Central Intalllige Agency yani Amerikan ajan birliği.Neden onu koyuyorsun diyebilirsiniz çünkü büyüyünce ajan olmak istiyorum.Şimdi konuyu snake e bağlayacağım.Metal Gear  Solid diye bir oyun efsanesi var onda bir ajan var.Adı Snake, yani YILAN Bende o oyunu çok severim ondan.İsmimin anlamını anlamışsınızdır.Ayrıca lütfen beni çocuk beyinli veya abim diye küçümsemeyin.En büyük internet hayalim bir sitede moderatör olmaktır.Umarım moderatör olmasam bile size gerekli yardımı sağlarım ve paylaşımlarımı beğenirsiniz.Sevgilerimi ve saygılarımı iletirim hepinize

¤ Уคкµzค Қσŋדµ ¤ 22.03.2008 01:05:26
Aramıza hoşgeldin.... İnşallah hayalin bir gün gerçekleşir kardeşim İyi paylaşımlar...

HAFSA 05.04.2008 15:13:26
hoşgeldin Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapCIA_Snake
önemli olan küçük olman değil senin gibi küçük arkadaşlarımız var biz onlarla ii arkadaş olduk umarım senlede oluruz
inşallah 2 hayalinde gerçekleşir güralp aktif olman dileğiyle

CIA_Snake 05.04.2008 16:00:04
Herkeze teşekkür ederim

ciqdem88 13.05.2008 11:54:40
onemlı olan yas deıl be guzelım neler yapabıldıgındır umarım ıı bı wakıt gecırırz hep bırlıkte

CIA_Snake 13.05.2008 18:44:26
Teşekkürler

_F4r_DrEaMS_ 19.05.2008 11:27:18
Önemli olan cidden yaş değil ben senden sadece iki yaş büyükken bi sitede moderatör olmuştum umarım seninde hayalin gerçekleşir ben bu siteye yeni kayıt oldum ama uzun zamandır biliyorum ve paylaşımlarından yararlanıyorum.Şimdide paylaşıma katkı sağlamak için üye oldum

CIA_Snake 29.05.2008 09:35:02
Paylaşımlarımdan yaralanıyorsan ne mutlu sana yardım ettiğime

Sayfa: [ 1 ]

eXTReMe Tracker