|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Samsung B600 - 10 megapiksel Samsungyetkililerinden Lee Ki-tae Samsung’un 10 megapiksellik yeni kameralıtelefonunun farklı bir ürün olduğunu belirterek sözlerine şunlarıekledi:”Optik bilimi konusunda sahip olduğumuz birçok uzmanaraştırmacımız Carl Zeiss ve Schneider gibi bu sektörün devleri olanfirmaların sahip olduğu teknolojileri yakalama yolundaki çalışmalarınıhızla sürdürmekteler.” Samsung B600 kamera telefon piyasada mevcut 3milyon ve 8 milyon piksel aralığındaki diğer ürünlere kıyasla çok dahayüksek bir çözünürlük sunuyor. 318 USD / 266 Euro gibi bir fiyatlapazarda yer alması beklenen Samsung B600 kameralı telefonun geleceksonbahar mevsiminde piyasaya sunulması planlanıyor. Samsung B600 kameralı telefon teknik özellikleri • CDMA 2000 1x EVDO (800MHz) • 10 megapiksel kamera • 2.2 inç 240 x 320 262K renkli TFT ekran • MPEG4 formatında video görüntü kayıt • MP3/AAC/AAC+ • Bluetooth / PictBridge / Ses tanıma desteği • TV çıkışı, BT baskı, Belge gösterim • Bellek kartı : MMC micro Samsung Electronics hakkında Elektronik,yarıiletken ve dijital medya endüstrisinin dünya liderlerinden olanSamsung Electronics, 50 bin çalışanı, 38.5 milyar Amerikan Doları'naulaşan cirosu, 11 ülkedeki Ar-Ge merkezi, 17 ülkedeki 25 üretim tesisiile Güney Kore'den dünyaya açılan bir teknoloji devidir. Buzdolabı,klima gibi ev aletleri; televizyon, DVD Player, monitör, sabit disk,yazıcı, dizüstü bilgisayar gibi dijital medya ürünleri; cep telefonu,faks gibi telekomünikasyon; DRAM, SRAM, DDRAM, Alpha CPU gibiyarıiletken ürünler geliştiren ve 46 ülkede satışa sunan Samsung,dünyanın üçüncü büyük cep telefonu üreticisi konumundadır. 1984 yılındaİstanbul'da faaliyete geçen ofisi de özellikle son dönemde büyükbaşarılara imza atarak Türkiye'deki pazar payını yükseltmiştir. SamsungTürkiye ürünlerini distribütörleri kanalıyla pazara sunmaktadır. |
||
|
||
| Bir kaç resimde ben ekledim ancak anlamadığım durum şu: samsung telefon fakat anycall yazıyo... |
||
|
||
yuh one be sakin olmalıyım olamıyorum![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||