FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım (Arşiv Ana sayfa) => Bilgisayar & Donanım Sorularınız

Konu: Flash Paper Kaydetme [ Çözümlendi ]

Sayfa: [ 1 ] 2 3

gece03 10.03.2008 23:04:50
ya arkadaşlar benim sorunum aöf nin geçmiş yıllardaki sınav sorularını yazdıramak site sorular flash paper formatında vermiş bir türlü yazdıramıyorum sayfaları yardımcı olursanız sevinirim...

◄ JαcкαL ► 11.03.2008 02:17:41

Evet arkadaşım daha önce benimde uğraştığım ve başaramadığım bir konuydu. Şimdi bir kaç denememden sonra sonuca ulaştım. üstelik hiç bir programa gerek kalmadan.

Öncelikle sayfayı bir taracıyla aç. İE veya Mozilla. Ben mozilla da denedim sonuç aldım. İE de denedim sonuç alamadım. Belki yanılabilrim. Bu sayfayı açtığında TEMP ( geçici ) klasörüne kaydeder.

İE için: C:Documents and SettingsKullanıcı ADILocal SettingsTemp
Mozilla İçin: C:Documents and SettingsKullanıcı AdıLocal SettingsApplication DataMozillaFirefoxProfiles9kbrvhij.defaultCache

Buradan görünümü ayrıntılı olarak seç ve değiştirilme tarihine göre sırala de. Burada en son dosyalardan yani en üstteki dosyalardan yaklaşık 300 kb 400 kb boyutundaki dosyaların üzerinde F2 yaparak ( Ad Değiştir ) yaparak uzantısını .swf yap ve enter' la. Şimdi dosyayı aç. Birlikte aç derse İE ile açabilirsin. Dosya açıldı ve SAĞ ÜST tarafta yazdır tuşu vardır. Buna basarak çıktı alabilirsin. İşte bu kadar.

Dilersen Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapburadan
Macromedia Flash Paper 2 programını indirerek PDF formatına dönüştürebilirsin. Bunu denemedim. Fulldür. Buna gerek duyacağını sanmıyorum. Bu arada sınavda başarılar arkadaşım. Tabi bana da

Gönderildi: 11 Mart 2008 02:05:13
Flashların Görülmesine İzin Verilmiyor
Flashı Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Örneğin yukarıdaki dosyayı indirdim upload ettim. Yukarıda yazıcı işareti var. Ona tıkladıktan sonra yazıcıyı seç ve yazdır. Yada Macromedia Flash Paper 2 programını kurarsan yazıcı şeçeneklerinde çıkar oradanda pdf olarak kaydedersin. Kolay gelsin.

gece03 11.03.2008 20:22:40
arkadaşım verdiğin bilgi için çok çok çok teşekkür ederim ama ben yapamadım internet sayfasını açında flahs paper de yazdırma seçeneyi yok flash paper 2'yi yükledim yine gelmedi yazıcı çubuğu anlayamadım sen nasıl yaptın onu seninkinde var yazdırma ne yapmam gerekiyor ben de de yazıcı oluması için şimdiden teşekkürler...

◄ JαcкαL ► 11.03.2008 20:27:59
Üstteki flash da yazıcı simgesi yok mu ? Ben herhangi birşey yapmadım. Bilgisayarda şu andan yazıcı yüklü değil. AÖF sitesinde o yoktu ama burada görünüyor.

gece03 12.03.2008 00:07:16
aöf nin sitesinde neden yok peki sen nasıl onu o hale getiiyorsun ya ben neden yapamıyorum delirecem şimdi lütfen yardım nasıl yapıyorsun onu o hale getiriyorsun değiğin gibi İE için: C:Documents and SettingsKullanıcı ADILocal SettingsTemp
Mozilla İçin: C:Documents and SettingsKullanıcı AdıLocal SettingsApplication DataMozillaFirefoxProfiles9kbrvhij.defaultCache

böyle bir yer yok benim bilgisayarda lütfen yardım et

◄ JαcкαL ► 12.03.2008 00:39:19

Görebilmen için Bilgisayarıma tıkladığında üstte Araçlar Menüsü vardır. Buradan Klasör seçenekleri - Görünüm - Gizli Dosya ve Klasörleri Göster şeçeneğini seç ve uygula...

gece03 12.03.2008 13:05:30
teşekkürler jackal şimdi işteyim akşam evde deneyeyim ilgin için sağol çok teşekkürler 

◄ JαcкαL ► 12.03.2008 13:22:21

Önemli Değil. Umarım işini görürsün...

gece03 12.03.2008 18:41:10
allah razı olsun çok teşekkür ederim

◄ JαcкαL ► 12.03.2008 19:17:22
Yapabildiğine Sevindim Arkadaşım.

Sayfa: [ 1 ] 2 3

eXTReMe Tracker