|
||
| slm arkadaşlar. laptoba format atmak zorunda kaldım ve şimdi ekran kartı sürücüsünü bulamıyorum hiç bir yerde. bi iki dosya buldum fakat hata verdi heralde yanlış dosya diye. dizüstünün modeli hp omnibook xt6200 serisi , mobility m6 ( ekran kartı, formattan önce bakmıştım ) bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz lütfen çok acil. |
||
|
||
| HP Anasayfasına bakmayı denedin mi ? Mesela Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Var. |
||
|
||
| zaten yüklediğim sürücüleri kendi sitesinden indirdim ama bi tek ekran kartı sürücünü bulamadım bulduğumda yüklenmedi tekrar indirmeme rağmen.. başka bi yerden bulamazmıyız acaba... | ||
|
||
Ati Sitesine baktımda Mobility var ama M6 yok. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| saol yardımların için benim sorun halledildi.. atinin sitesine baktım ordada bulamamıştım zaten... | ||
|
||
Driverları Yedekleyip, bir exe haline getirebilir. Bütün Cdleri takmadan sadece exe yi çalıştırarak driverlerı yükleyebilirsin. ![]() Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||