FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım (Arşiv Ana sayfa) => Bilgisayar & Donanım Sorularınız

Konu: esıtle...

Sayfa: [ 1 ]

westman 08.03.2008 11:11:18
Dosyları gizlemek için ust menuden gırdıgım araclar yerıne, esıtle yazısı gelmıs. Virus tarattıktan sonra oldu, bunu nasıl duzeltebılrım. Birde görev yöneticisini acamıyorum, görev yöneticis tarafından kapatıldı diyor.

¤~SyLaR~¤ 27.09.2008 04:10:15
dostum allah yardımcın olsun Gülümseme gerçektende windows bu sıralar iyice sapıtmaya başladı.benim pc de mesela paint,hesap makınesı,yada donatılardaki herhangi bir araç işe yarayan sürekli kullanılan ufak programlar kendi kendine siliniyor.bu gercekten sinir bozucu bi olay.bunlara sebep olarak bir cevap bulamadım ama aklımda 3 tane olasılık var;
1-belirlenemeyen bir virüs,trojen,spyware,adware yada şu meşhur botnet olayına bizidemi soktular?
2-güncellemelerden sonra mı oluyo acaba?(xp yi bozup milleti vistaya yönlendırmek için olabilr)
3-bilgisayarım kötü ruhlar tarafından ele geçirildi

αβśoluţə 01.10.2008 23:01:52
bilgisayarın kimler tarafından ele geçirildi bilmiyorum ama bunların hepsinin sorumlusu virüsler.Tavsiyem Eset Samrt Securityindir son update'lerini al bilgisayarını tarat

Sayfa: [ 1 ]

eXTReMe Tracker