|
||
| MERHABA ARKADAŞLAR BİR VİRÜS SORUNUM VAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. BİLGİSAYARLARIMA service.exe adlı bi virüs yada artık trojenmi bilmiyorum bulaşmış formatlama yapmadan nasıl temizlerim _?BİLGİSAYARLARIMA EKRAN VERDİĞİMDE HEMEN İNCE DİKDÖRTGN Bİ ŞEKİLDE C:DOCUMAN SETTİNGS/ADMİNASATOR/LOCAL SETTNGS/.. ŞEKLİNDE Bİ HATA MESAJI GELİYOR GİZLİ KLASÖRLERİ ETKİN YAPIP TAM TARAMA YAPTIRDIM ANTİVİRDEN.SONRA REGEDİTTEN BİR KAÇ BİEYİ SİLDİM TEMPLERİ TEMİZLEDİM WİNDOWS TEMPİ TEMİZLEDİM AMA GEÇMEDİ BU KONUDA BİLGİLİ ARKADAŞLARIMDAN YARDIM İSTİYORUM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER |
||
|
||
Herşey arkadaşımın virüslü flash belleği bilgisayarıma takmasıyla başladı. Takaerken pis pis sırıtarak, emreciğim bilgisayarına 1 hafta içinde format atman gerekecek dedi, şaka mıydı gerçek miydi anlamadım. Hiç bozuntuya vermeden: bişey olmaz falan dedim. Çünkü NOD32'ye çok güveniyordum, daha 12 saat önce güncellemiştim...Ama öyle saçma birşey ki, pat diye virüslü dosya C: ve D: sürücülerine 1er tane kopylandı, uzantısını hatırlayamacağım ama 12345678... diye birşeydi.. silmeye çalıştım silinmedi. Bilgisayarı yeniden başlattığımda dosyalar silindi fakat şimdi şöyle bir sorun var mesela C:'ye çift tıkladığımda "service.exe" windows tarafından bulunamıyor. İsmi doğru yazdığınızdan emin olup yeniden deneyin... şeklinde bir hata veriyor ve C: açılmıyor, sağ tıkladığımda herşeyin yanına bir de otomatik kullan diye bir seçenek gelmiş, Allah'ım çıldıracağım ya, benim bile başıma bu geliyorsa herkesin başına gelebilir, çünkü ben çok özenli kullanırım bilgisayarımı...
|
||
|
||
Şimdi o eğer gerçekten virüs ise ne tür bir virüs olduğunu bilemediğim için tam yardımcı olamıyorum ama Sistemi geri yükleme yap birde öyle dene
|
||
|
||
| ARKADAŞLAR O VİRÜS DEGİL HA DAHA ÖNCE VİRÜS YAKALAMIŞ SİLMİİŞ LOCAL DOSYASI HAFIZASINDA KALMIŞ ONUN BİR DAHA GELMESİNİ İSTEMİYORSAN NOD32 DEN ARAÇLARDAN KARANTİNA GİT ORDAN LOCAL DOSYASINI GERİ YÜKLE KOLAY GELSİN..... | ||