|
||
Gelin yaşanmış şu olaya bir gözatalım : Olay Japonya’da Gifu‘nun bir kasabasinda cereyan ediyor..Shota Fujiwara isimli sahis Sushiyi cok seviyordu. Cig balik yemeyebayilirdi. Günün birinde korkunc bas agrilari basladi. 3 yil boyuncabasi agridi, hemde korkunc bir agri. Her defasinda migrendir diyerekgecistirdi. Fakat hic bir is yapamaz duruma geldiginde artik doktoragitmeye karar verdi. Basinin üzerinde olusan siskinliginin röntgeninicektirdiginde korkunc gercekle karsilastilar. Analiz sonuclarinda kafaderisi altinda birseylerin hareket ettigi görüldü ! Dehsete kapilandoktor nester ile siskinligi acti görüntü korkunctu. Ayni korkufilmlerinde ki gibiydi ! Aşağı doğru inin, bakalım gördüklerinizhoşunuza gidecek mi? ![]() Alıntıdır |
||
|
||
ıykkk kurt bunlar beyni kurtlanmış salaklık falan gibi etkileride oluyodur
|
||
|
||
kusabılırmıyım
|
||
|
||
kusabılırmıyım ![]() Tabi ne demek...
|
||
|
||
kustum sen iihıssdeıomusn kendını resmı gorunce ne hıssettın yakuza
|
||
|
||
abi nerden buuluon bunları yaa.Valla ne diyim sivilce bu iğrençti insanların evini batırcam insanları istifra ettircen yaww
|
||
|
||
| işin ilginc yani bunu yemenin maharet oldugunu sananlar var ula ne insanlar yahuu evde hiçmi tup yok al tavanı, dök yağını , birazcık kızdır yagı tavada, sıra sıra diz balıkları , iyice pişlir otur rakıyla, suyla, kolayla, marulla artık neyle yiyosan ye değilmi kardeşim ne bu yha kurtlanır tabi
|
||
|
||
işin ilginc yani bunu yemenin maharet oldugunu sananlar var ula ne insanlar yahuu evde hiçmi tup yok balık pişirmeyi bilmeyenler için ii oldu keşke bunu ayrı bi konu olarak açsaydın al tavanı, dök yağını , birazcık kızdır yagı tavada, sıra sıra diz balıkları , iyice pişlir otur rakıyla, suyla, kolayla, marulla artık neyle yiyosan ye değilmi kardeşim ne bu yha kurtlanır tabi ![]()
|
||
|
||
bende daha ne marifeler var:D
|
||
|
||
| ıyyy bu gerçekmi cidden acaba Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap birilerine anlatırım yanlış olması o açıdan yhanii
|
||
|
||
Evet gerçek edanur aldığım istihbarata göre öyle gerçekten aşırı çiğ et yenmesi sonucu bazı hastalıklar oluyor bunun gibi ![]() |
||
|
||
| çok feci bişey bu Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap ben bırak çiğ eti pişmiş et bile yemem zaten... azıcık vejeteryanım bu arada güzel paylaşım için teşekkürler korkunçta olsa böle bişeyi nerden duyacaktık
|
||
|
||
Bencede çok feci ve iğrenç bişey ama benim böyle sorunum olacağını sanmıyorum çünkü bende vejeteryanım
|
||
|
||
| çok feci ve iğrenç bir şey yaw ne bu ıyv tiksinç | ||