|
||
|
||
iğrenç yaa hani ilk başta sıkıyolar ya sanki içinden mayonez çıkıyomuş gibiydi sanki sivilce patlatmıyolarda ameliyat yapıyolar
|
||
|
||
Yakuza abi senin deridin neya yeminlen kustum ama
|
||
|
||
iğrenç yaa hani ilk başta sıkıyolar ya sanki içinden mayonez çıkıyomuş gibiydi sanki sivilce patlatmıyolarda ameliyat yapıyolar Tek kelime ile iğrenççç.Yarıda kestim sonunu izlemedim bile .Bu arada hafsa mayonezin yanında ketçapta çıkıo
|
||
|
||
Yakuza abi senin deridin neya yeminlen kustum ama![]() Tamam sana özel yaş sınırı koyuyum ben CIA_Snake
|
||
|
||
yakuzakontu bu ne yahu nerden bulursun bööle şeyleri ya
|
||
|
||
yakuzakontu bu ne yahu nerden bulursun bööle şeyleri ya ![]() Herşey sizler için izleyin izleyin içiniz kalksın diye
|
||
|
||
yakuzakontu bu ne yahu nerden bulursun bööle şeyleri ya ![]() Herşey sizler için izleyin izleyin içiniz kalksın diye
|
||
|
||
Bravo katılıyorum![]()
|
||
|
||
Midem kalktı kusabilirm her an için.Bu kadar iğrenç bişi beklemiyordum ama.
|
||
|
||
Midem kalktı kusabilirm her an için.Bu kadar iğrenç bişi beklemiyordum ama. şunu öğrendim konuyu açan yakuzaysa herşeyi beklerim ![]() |
||
|
||
Midem kalktı kusabilirm her an için.Bu kadar iğrenç bişi beklemiyordum ama. şunu öğrendim konuyu açan yakuzaysa herşeyi beklerim ![]() Yakuzanın sağına soluna belli olmaz her an her şeyi yapabilir ![]() ![]()
|
||
|
||
inananmıyorum yaa allam bu nasıl sey böle iqrenc ötesı yaa
|
||
|
||
ıyyyyy midem buLandı nerden buLuon böLe $eyLeri yakuza
|
||