|
||
Ya bilgisayarı actıgımda, bır ıletı gelıyor. Wındowsunuz orıjınal degıl dıye, bu yazı canımı sıkıyor. orıjınalını al dıyor falan bunu bılgısayardan kaldırmanın bır yolu yokmu? Cevap beklıyorum umarım anlayan vardır...![]()
|
||
|
||
Yardım, Help Me! gibi konu başlıklarıyla bir anlam ifade etmediği için yardım alamazsınız, Sorununuzu yazıp açarsanız daha çok kişi okuyacaktır ve size yardımcı olacaklardır![]() Sorununuzun Cevabı Burada. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
evet jackaL kardesım onu okudum denemeye kalktım ama, regedit yazdıgımda kayıt defterıne ulasım yonetıcı tarafından ıptal edıldı dıyor. Bunun için ne yapabilirim bir bilgin varmı? Tesekkurler...
|
||
|
||
| Dsoyayı İndirdin mi ? | ||
|
||
Jackal kardesım Allah razı olsun, oldu valla. Emegıne yuregıne saglık.Bi konuda daha yardımını istiyorum. ctrl+alt+delete ve calıstır+regedıt yonetıcı yasakladıgı ıcın acılamaıyor dıyor, nasıl duzeltebılırız? malumatınız varmı?
|
||
|
||
| Bu özellikler yönetici tarafından kısıtlanmadıysa bilgisayara virüs veya spyware vs. girmiş demektir. Bu sorunu düzeltmek için anti-virüs veya başka türlü yazılımlar gerekli. Eğer Regedit çalışsaydı bunlara gerek olmadan da kaldırılabilirdi. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap bütün Güvenlik yazılımlarını bulabilirsin. Sisteminde güçlü bir anti virüs programı bulundurmalısın. KasperSKy gibi. Daha sonra adware spyware gibi zararlı dosyaları temizlemek için Adware ve spybot programlarını kurup taratmalısın. Programlar Forumda mevcut. Aratarak bulabilirsin. Gönderildi: 04 Mart 2008 15:50:21 Çalıştır ve Regedit için Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapindirip çalıştırın. |
||
|
||
| Forumdan kaspersky i yukledım suanda taratıyorum. Ayrıyeten baska bırseye gerek varmı? | ||
|
||
| Bşlat Çalıştır dediğin zaman pencere çıkıyor mu ? Buraya komutlar yazabiliyor musun ?cmd, regedit vs. gibi. | ||
|
||
evet command falan yazıyorum oluyor, yazabılıyorum yanı...neyse kardes ben unıye gıdıyorum sen cvbı yaz ben aksam bakarım kısmetse.. tesekkurler....![]()
|
||
|
||
| Çözüm 1 >"Başlat" >>"Çalıştır" >>>Aç Kutusuna REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableRegistryTools /t REG_DWORD /d 0 /f değerini kopyalayın ve "tamam" deyin. Çözüm 2 Bu çözüm XP Professional işletim sistemi olan arkadaşlarımız için geçerlidir. >"Başlat" >>"Çalıştır" >>>Aç Kutusuna "gpedit.msc" yazın ve "tamam" deyin. Karşımıza Grup İlkesi geldi.İzleyeceğimiz yol şu: >"Kullanıcı Yapılandırması" >>"Yönetim Şablonları" >>>"Sistem" >>>>"Kayıt Defteri düzenleme araçlarına erişimi engelle" seçeneği üzerine iki kere tıklayıp "yapılandırılmadı" seçeneğini etkinleştirip; "uygula","tamam" deyin. Arkadaşlar resimde koyuyorum. ![]() Alıntı |
||