|
||
![]() İtalya: Lamborghini Gallardo 500 beygirlik V10 motor: 305 km/s maksimum sürat. ![]() İtalya: Lamborghini ![]() İtalya: Smart ![]() Japonya: Nissan Skyline GT-R ![]() Güney Afrika: Lamborghini Gallardo ![]() Hollanda: Spyker C8 Spyder 406 beygirlik V8 motor: 300 km/s maksimum sürat. ![]() Hollanda: Spyker C8 Spyder ![]() Kanada: Jaguar S Type ![]() Bulgaristan: Porsche 911 ![]() Avustralya: Holden VE Commodore ![]() Avustrala: Alfa Romeo GT ![]() Almanya: Brabus CLS Rocket 730 beygirlik twin-turbo V12 motoru ve 362 km/s maksimum sürati ile,Brabus CLS Rocket dünyanın en hızlı "yasal" sedan otomobili. ![]() Almanya: Brabus CLS Rocket ![]() Almanya: Brabus CLS Rocket ![]() Almanya: Brabus CLS Rocket ![]() Almanya: Porsche 911 ![]() Çin: Çin malı "Hummer" ![]() İngiltere: Lamborghini Gallardo ![]() İngiltere: Lamborghini Gallardo ![]() İngiltere: Lamborghini Gallardo ![]() İngiltere: Lamborghini Gallardo ![]() Avusturya: Porsche 911 ![]() İngiltere: Lotus Exige 0-100 km/s hızlanması birçok V8 otomobilden bile seri olan bu süper-hafif aracın yakıt tüketimi 100 km'de sadece 5 litre. ![]() İngiltere: Lotus Exige ![]() Amerika: Corvette C6 ![]() Amerika: Dodge Magnum ![]() Amerika: Dodge Magnum ![]() Amerika: Dodge Magnum ![]() Amerika: Dodge Magnum ![]() ![]() Amerika: Dodge Viper ![]() Amerika: Ford Mustang ![]() Amerika: Ford Mustang ![]() Amerika: Hummer H2 700 beygir ![]() Romanya: Porsche VeeE ![]() Türkiye: Renault Daha Önce Bi kaç tane eklenmişti. Burada toplam 36 resim var.
|
||
|
||
| güzle arabalarmıs gerçektende | ||
|
||
Ben Amerikada ki polis arabalarını most wanted oyunu oynarken öğrenmiştim Özelliklede bu polis arabalarından bıkmıştım ![]()
|
||
|
||
Zaten onlar bi vuruyor önden arka lastik kalkıyor ( oyunda )
|
||
|
||
| Teşekkürler Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Bunlar Kesin Çok Hızlıdır... |
||
|
||
| Evet Hızlılar, Saatte 362 km' ye çıkan araçlar var. Örnek; Brabus CLS Rocket |
||
|
||
te$ekkürLer güzeL arabaLar poLisLerede yakı$ır ama
|
||
|
||
| cok mukemmel olmuş tşkler... | ||
|
||
İtalyada polis olmak varmış..