|
||
| Hepimiz Hayal Kuruyoruz Sonuçta Yaşamında Böyle Olmasaydı Benim Hayal Ettiğm Hayat Bu Değil Diyorsunuzdur Mutlaka Hayalinizde Olmasını İstediğiniz Ama Hayalinizdeki Gibi Olmayan Neler Var Buyrun Paylaşalım .... | ||
|
||
okul 1. olmayı istemiştim oLamadım ![]()
|
||
|
||
Ya Ben Dersanede 65 Netin Üstüne Cıkamadım![]() ben 80 istiyorummmmmmmmm |
||
|
||
| sıkı8 çalışman lazım kolay deil kazanmak valla maşallah hergün 4 saat falan onlinesin olmaz böle ipin ucunu kaçırma sonra yakalaman zor olur en önemlisi tekrar etmek tekrar edeince herşey kafana iice yarlaşir yani biz bu yolları geçtik biliyoruz sen merak ettiğin herşeyi sor | ||
|
||
| Ben Zamanımı Değerlendiririm Gerekçe Zaten Çoğu Vakit Dersanedeyim Yapmam Gerekenleri Dersanede Fazlasıyla Yapıyorum Sen Kafanı Yorma Sorunu Olan Arkadaşlara Yardım Etsen Daha Cazip Olur... | ||
|
||
kızma kötü bişey demedim daha sıkı çalış dedim öğüt verdim kızma yani
|
||
|
||
| Öğütleri Hocalarımdan Gerektiğin Fazla Alıyorum Zaten Gerek Yoktu Ayrıca Kızmadım Benim Hayalim Bu Değildi Ben Bu Sınavda 80 Net Yaparım Hayal Etmiştim...
|
||
|
||
| yaparsın sıkma canını bende fen lisesi kazanmayı istemiştim ![]()
|
||
|
||
| Ben Anadolu Lisesi İstiyorum Hayalim Orası Çok Güzel Bir Yer Herşeyiyle Fen Projelerinde Geçtiğimiz Yılarrda 1. Olmuş. |
||
|
||
| benim hayalimde bill gates'in yanına gitmek olmuştu ama daha çççççççççoooooooooookkkkkkkk var. | ||