|
||
| Flashların Görülmesine İzin Verilmiyor Flashı Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap en çok sevdigim şarkı buyrun arkadaşlar
|
||
|
||
| Bende çok severim bu şarkıyı teşekkürler | ||
|
||
rica edrim yakuzakonutu
|
||
|
||
| Süper şarkı teşekkürler. Klip linki ile değiştirdim ve konuyu video klip bölümüne taşıdım. | ||
|
||
tek keLimeyLe" harika " ne diyeßiLirim ki ßa$ka herşey ortada kadın güzeL $arkı güzeL ![]() sağoL süpersin togoo
|
||
|
||
Arkadaşlar lütfen alay etmeyin ama ben sevdiğim şarkının adını bilmiyorum
|
||
|
||
Arkadaşlar lütfen alay etmeyin ama ben sevdiğim şarkının adını bilmiyorum sözLerini hatırLıyormusun peki yaz ben sana yardımcı olurum bakaLım neymiş ![]()
|
||
|
||
Donnt stile, dont sleep and gieve dont answer mee, some time, v.b. diyo bilmem hatırlıyan var mı
|
||
|
||
Donnt stile, dont sleep and gieve dont answer mee, some time, v.b. diyo bilmem hatırlıyan var mı o ne ya ben biLmem yabancı pc de sadece 4 yabancı şarkı var onlarda böyle değiL üzgünüm yardımcı olamam![]() ya çok sağoL togoo süperr bi $arkı
|
||
|
||
| Sana şarkıyı PM ile atıyorum | ||
|
||
Aradığın şarkı The Rasmus - In the shadows olmasın
|
||
|
||
evet şarkının adı The Rasmus - In the shadows sağoL badboy
|
||
|
||
Donnt stile, dont sleep and gieve dont answer mee, some time, v.b. diyo bilmem hatırlıyan var mı o ne ya ben biLmem yabancı pc de sadece 4 yabancı şarkı var onlarda böyle değiL üzgünüm yardımcı olamam![]() ya çok sağoL togoo süperr bi $arkı ![]() hayatımda en sevdigim 2. şarkı...
|
||
|
||
Ay bedboy çok teşekkür ederim![]() ![]()
|
||
|
||
Ay bedboy çok teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() |
||