|
||
![]() AntiVirüs Testi: AV Test 22.01.08 ocak 2008 şampiyonu Güvenilir antivirüs test kuruluşlarından biri olan AV-Test sonyaptığını testtinsonuçlarını yayınladı. 5 kademeli olarak yapılan testtin genel sonuçları aşağıdaki grafiktedir. ![]() ![]() Anti-virus devi kendipozisyonunu genişletiyor: G DATA AntiVirus 2008(önceki adıylaAntiVirusKit). G DATA AntiVirus bilgisayarınız içinmümkün olan en iyikorumayı öneriyor. %100 koruma ile tam bir PCperformansı. Tam Güvenlik * Tüm iletişim kanallarında koruma (e-mail (POP3 / IMAP), anlık mesajlaşma (MSN, Yahoo, AOL ..) * Virus, worm, rootkit, spyware, dialer, Trojan, backdoor ve dahasından geliştirilmiş koruma * Searches all compressed files and archives * Kaynak dostu yeni arayüz Gelişmiş Teknoloji * DoubleScan: Ödüllü, en iyi virüs tarama sistemi * OutbreakShield: Yeni virüslere karşı anında koruma * Yeni virüslere karşı en hızlı koruma * 64-bit Windows sistem uyumu * Rootkitleri temizlemek için G DATA BootCD Tamamen Otomatik * Outlook, Outlook Express, Mozilla, Eudora ve diğerleri için anlık virüs koruması * Anlık mesajlaşma yazılımları için virüs koruması (MSN, Yahoo, AOL, etc.) * HTTP trafiğini otomatik tarama * Kayıt defteri izleme * Tam otomatik virüs tarama ve güncelleme Gereksinimler: İşletim Sistemi: Windows Vista, Windows XP (as of SP2), ya da Windows 2000 (SP4) Hafıza: 256 MB RAM Internet Bağlantısı: Evet Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
Teşekkürler denicem bunu bakalım nasılmış
|
||
|
||
SAĞOL .. DENEYELİM
|
||
|
||
| [move]ÇOK TEŞEKKÜRLER[/move] | ||
|
||
Daha büyük yazamadın mı Buyuk ve kırmızı renkte yazmak yasaktır duyarlı olalım![]() |
||
|
||
| gdata antivirus 2008 sade virus koruması var bende ama trial değil. bulabilirmisiniz. | ||
|
||
| teşekkürler arıyordum. çok memnun oldum. |
||
|
||
| teşekkürler bu tam sürüm mü acaba 30 günlük denememi ? | ||
|
||
teşekkürler bu tam sürüm mü acaba 30 günlük denememi ? Full sürüm
|
||