|
||
Herkesin en fazla 3 OY kullanma hakkı vardır. 3 OY kullanmak için; Beğendiğiniz FoRuMsN'yi TANITAN Sözlerin şık kutucuklarından 3 tanesini işaretleyip sonra OY ver butonuna basınız OY ver butonuna bastıktan sonra OY kullanamazsınızSonuçlar 09.03.2008 Pazar günü açıklanacaktır... Yarışmaya katılan ve ilk 3'e giren arkadaşlarımız ödüllendirilecektir... Ayrıca Birinci olan üyenin sözü duyurular bölümünde bir süreliğine YAYINLANACAKTIR... 1. Olan Arkadaşımıza= +10 & Duyurular bölümünde sözü yayınlanacak 2. Olan Arkadaşımıza= +7 3. Olan Arkadaşımıza= +5 Karizma (karma) puanı verilecektir... Katılım için mesaj olarak bir söz yazmanız yeterlidir. Yazdığınız söz, iki cümleyi geçmemelidir aksi halde yarışmadan diskalifiye edilirsiniz... Yazılarınıza resim ekleyemezsiniz sadece smile (ifade) kullanabilirsiniz... Yazdığınız yazıyı sonradan düzeltme yetkiniz olmadığı için yazınızı göndermeden önce lütfen önizleme yapıp sonra yollayın ![]() AYRICA HER KATILAN YARIŞMACI İÇİN +1 KARMA VERİLECEKTİR... ¤ HeRKeSe BaŞaRıLaR ¤
|
||
|
||
< A > Hepimiz aynı düşünce içinde burdayız... Etikete gerek yok...! SEVGİYLE , BİLGİYLE , DOSTLUKLA , BERABERLİKLE , PAYLAŞIMLA... Biz FoRuMsN'liyiz. ![]() |
||
|
||
< B > ''''7 harf 5 hece,sevgiyle kardeşlikle ForuMsn'''
|
||
|
||
< C > dünyada yoktur eşi paylaşimlar sınırsızdır belii ne ararsan bulursun en unlu forum sitesi forumsn![]() |
||
|
||
< D > Paylaşımlarıyla, Yarışmalarıyla, Yönetici Ve Üyeleriyle Bir Bütündür.www.forumsn.com Anasayfamız... |
||
|
||
< E > İMPARATOR NERON NASIL YAKMIŞSA ROMAYI!! FORUMSN"in UĞRUNA YAKARIZ DÜNYAYI...
|
||
|
||
< F > .........forumsn ailesi........
|
||
|
||
< G > Dostluğun doruğunda , sevginin zirvesinde, paylaşımda en önde, sohbette en kalite . Benzemez hiç bir forum bize...![]() ForuMsn |
||
|
||
< H > eeeeeeeyyyy aslanlar,kanaryalar,kartallar hepimiiz forumsnliyiiiiz forumsn yoksa hayat yok hadi hadi gol atmaya en büyük forumsn başka büyük yok barış kardeşlik huzur sevgi diyince insanın aklına Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap gelir ![]()
|
||
|
||
< I > Dostlugun,paylasmanın sevginin, asaletin yeri forumsn. |
||
|
||
< J > İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi,hepsi parlıyordu,hepsi gökteydi.Ama ben FORUMSN'İ,güneşi seçtim,bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim. Bütün kalplerin tek sahibi ve TEK tercihi FORUMSN...
|
||
|
||
< K > www.F orum DiYiNCe GeLiR iLK aKLa O ysa KoPaMaZSiN BiR DaHa R ahattir uLaSMaK HeR KoNuYa U grastirmaz SeNi HeR SaYFa M eKaN TuTaRSaN BuRDa S aYGi SeVGi DoSTCa N e GüZeL oLuR KaNiMCa .com |
||
|
||
| Oylama Sona Ermiştir... 1. Söz = C = 10 Karma 2. Söz = E,G = 7 Karma 3. Söz = A,D,J,K = 5 Karma Karmalarınız Hesabınıza Eklenmiştir
|
||