|
||
| arkadaşlar bu konu hakkında bana yardımcı olabilirmisiniz msnim 600 ü baya bi önce doldurdu adam silmekten bıktım nası bu sınırı daha yukarı çekebiliriz bilen varmı? | ||
|
||
hiç bi fikrim yok.. 600 adamı nerden buldun da ekledin ya.. hepsi tanıdık mı
|
||
|
||
| ya en az 100 kişiyide sildim ama yetmiyor malesef:( | ||
|
||
naptın sen yaa bu kadar arkadaşın olmasını geçtim hadi hepsininde bilgisayarı varmı veya hepsiylede konuşuyomusun walla bilmiom nası oldunu
|
||
|
||
| yuh abicm ne gerek var 600 kişiye ama bilmiyorum | ||
|
||
| Eğer hepsini siLmek istiyorsan sana yardımcı oLayım... Tüm kişiLeri engeLLe(ßu ßiraz zor oLacak)Ama engeLLemezsen sen çevrimiçiyken seni görürLer engeLLedikten sonra kişi ekLeme sihirbazını aç.Orda adres defterimi göster diye bir yer oLacak...Orayı tıkLa aynen nasıL maiL siLiyorsan onun gibide kişiLeri sil daha sonra MSN i aç,kapat tüm kişiLer siLinmiş oLcaktır... |
||
|
||
| kardeş ben böle forum larda takılırken duydum gibi msn alırken türkiye seçiomuşun ya ülkeyi onu abd yapınca daha fazla kişi oluomuş ama ben forumcuların yalancısıyım ;)benimde öleydi ama ben sildim | ||
|
||
| Arkadaşlar 3000 4000 farketmez bana ulaşın ben yöntemini gösterim 600 kişi neki benim formdaki konustugum arkadaslar 1000 kişi beni bulun ögretim meailim adresime girin djakman_91 hotmaildir dikkatinizi cekerim kendinizi tanıtın başım yogun cünkü | ||