|
||
Eskiden çıldırmışcasına oynadığımız captain tsubasa oyunu şimdide PC oyunu olarak oynayabiliyoruz... Oyunun Açılması; ![]() ![]() Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Rar Şifre= Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Alternatif (şifresizdir) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
tşkler dostum güzel oyuna benziyo önceden çizgifilimi wardı onu izlerdim
|
||
|
||
ya siteye girince oyunu nerden indirecicez
|
||
|
||
ya siteye girince oyunu nerden indirecicez ![]() Biraz bekledikten sonra Download tuşu çıkacaktır sonra basıp indireceksin
|
||
|
||
Allah senden bin kere razı olsun !!!! ![]() ![]() : sagol kardesimn asıgım ben bu oyuna!!!! +rep!!!!
|
||
|
||
| acil yardım password istior :S Gönderildi: 18 Mayıs 2008 23:42:31 A... S... oyununu yapamadım 1 kişi mi yardım etmes :@ Sorun her ne olursa olsun Forumda küfür etmek YASAKTIR...¤ Yακμzα KσηTµ ¤ |
||
|
||
dostum çok saol, beni eski, japonca 30 küsür tane simgeden oluşan şifreleri ezbere girdiğim atari günlerime döndürdün ![]() |
||
|
||
| şifresi: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap teşekkürler kardeşim |
||
|
||
| çok saolu güzel çalışma olmuş | ||
|
||
EWET YA TEŞEKKÜRLER DOSTUMN PEKİ BASKA GELİŞMİŞLERİ VARMI BEN BU OYUN SAYESİND EJAPONCAYI YAZMAYI ÖGRENMİŞTİM OYUNDAKİ KELİMELERİ )
|
||