|
||
yHaa Pcden değişik sesler geliyor neden bir yardım etseniz durup dururken başladı ne oluyor anlamadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yardım Edin !! ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
BEN DE DE BASEN OLUO AMA PC İ KAPATTIKTAN SONRA PC SOĞUDU İÇİN OLUO AMA SNNKİNİ ANLAMADIM
|
||
|
||
| Bakalım Arkadaşlar Konuyu Okudukça Yardımcı Olurlar Umarım !! | ||
|
||
ses neresinden geliyo fanından geliyosa ya bi kablo fana degiyodur yada fanın motoru bozulmuştur ses yapar tam randımanlı çalışmaz bendede aynısı oluyodu fanı degiştırdım düzeldi sanki traktör çalışıyomuş gibi ses yapar
|
||
|
||
| Onunla Alakası Yok Bende Biryerler Bişi Çalışıyor Ama Gözükmüyor İngilizce Söylüyor Bir Kadın Bişeler Annlatıyor İngilizce Olarak Anlamadım | ||
|
||
onu bende anlamadım
|
||
|
||
Bende Anlamadım İşte Yardım İstiyorum Puf
|
||
|
||
| fan bir yerler tması vardır yada büyük ihtımal elektırık düşük gelınc fan o.gücü alamıyoo elektırık pek gidip gelıyomu yoksa fan mı ses gelıyoo ? eyer fan ıs fanı yağlaman yeterlı kolay gelsın | ||
|
||
fan bir yerler tması vardır yada büyük ihtımal elektırık düşük gelınc fan o.gücü alamıyoo elektırık pek gidip gelıyomu yoksa fan mı ses gelıyoo ? eyer fan ıs fanı yağlaman yeterlı kolay gelsın Kadının Biri İngilizce Konuşuyor Tüm Programları Çalışan Klasörleri Kapadım Nafile Hala Ses Geliyorrr Sadece Kapatıp Açınca Gelmiyor o Da Belirli Bir Süre |
||
|
||
| son zamanlarda bilmedığın yada yanlışlıkla yükledıyın Prog falan varmıı ? | ||