FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım (Arşiv Ana sayfa) => Bilgisayar & Donanım Sorularınız

Konu: Lütfen Yardım Edin Winamp Açılmıyor Neden??

Sayfa: 1 2 [ 3 ]

mitoo 15.12.2008 23:51:44
arkadaşın dediğini yap olmazsa konunun başlarıda verdiğim winnampı indir dene sorunsuz çalışır

386358 18.12.2008 21:16:35
Tamamen kaldırıp tekrar yüklemenizi öneririm

Dediğinizi yaptım bi kaç sefer sildim yükledim. Sorun yine aynı. Değşmedi.

Gönderildi: 18 Aralık 2008 21:11:45
arkadaşın dediğini yap olmazsa konunun başlarıda verdiğim winnampı indir dene sorunsuz çalışır

sizin verdiğiniz winampın sürümü kaç bilmiyorum. Benim kullandığım 5.541 craklanmış ve türkçe. bu programı evdeki bilgisayarım da çalıştırabiliyorum. iş yerindekinde çalışmıyor. yani açılıyor ama ses vermiyoru dışarı.
tşkr ederim...ayrıca bi yukarda arkadaşa yani yakuza arkadaşa da tşkr edrim ilgilendiğiniz için. Allah sizi buralardan eksik etmesin. Allah tuttuğunuzu ...

mitoo 19.12.2008 01:20:43
işte o kullandığınız winnamp genelde hata veriyor bende bi ara kurmuştum saçmalamıştı
benim verdiğim winnamp baya eski ama hiç sorun yaşatmadı bu güne kadar bana 3 yıldır kullanıyorum bence yeni sürümlere ve sonradan craklanmış ve ve full türkçe yapılmış winnamplara fazla güvenmeyin derim genelde abuk hatalar verirler...benimki de 5.1 ve yeteri kadar türkçe olan küçük bir yaması vardır winnampı kurduktan sonra kapayıp bu türkçe yamayı uygulamak yeterlidir dilerseniz serialide vardır ama gerek yok buna ama siz yinede illa yeni sürüm ve sonradan full türkçe yapılmış winnamp kullanıcam derseniz bu tip hatalarla karşılaşmak mümkündür.size kalmış kolay gelsin

umidim_07 28.02.2010 21:20:21
saolun kardeşler

Sayfa: 1 2 [ 3 ]

eXTReMe Tracker