|
||
Yaa Benim Winamp'ın Masaüstündeki Simgesine Tıklıyorum Ama Aılmıyor Yarısı Gözüküyor O Anda Hemen Kapanıyor Neden??![]() ![]() |
||
|
||
| Winamp Kapandığında herhangi bir sorun veriyor mu ? | ||
|
||
| Hayır Açıyorum Tıklayıp Kapanıyor Tamamen | ||
|
||
Hayır Açıyorum Tıklayıp Kapanıyor Tamamen Winampı denetim masasına girerek tamamen siliniz sonra verdiğim linke tıklayarak Winampın en güncel halini indirip sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz ![]() Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
Sagol Yakuza Halletim ![]() ![]()
|
||
|
||
| iyde nasıl halletin bir kendine mi müslümansın yazsanda bizde faydalansak!!!!!!! | ||
|
||
| Sanırım Yakuza Kontu'nun dediklerini yapti sende aynı şekilde tamamen bilgisayarından sil... Daha sonra aşağıki linkten indir Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
yine aynı sorun var winamp açılıyor ama sonra çalışmıyor biraz bekleyince 1-2 dakika kadar sonra çalışmaya başlıyor. neden olabilir acaba. ilk başta donuyor üzerine taklayınca program yanıyt vermiyor diyor
|
||
|
||
rem den kaynaklanıyor olabilir düşükse remin. çünkü vinamp remi çok kullanan program.sana tavsiyem vinamp 5.1 kullanman ve klasik arayüzü açman böylece az rem kullanır
|
||
|
||
nerden bulabilirim vinamp 5.1 bu versiyonunu? benim ram 2Gb yardımların için çok teşekkürler
|
||