|
||
Yaa Benim Winamp'ın Masaüstündeki Simgesine Tıklıyorum Ama Aılmıyor Yarısı Gözüküyor O Anda Hemen Kapanıyor Neden??![]() ![]() |
||
|
||
| Winamp Kapandığında herhangi bir sorun veriyor mu ? | ||
|
||
| Hayır Açıyorum Tıklayıp Kapanıyor Tamamen | ||
|
||
Hayır Açıyorum Tıklayıp Kapanıyor Tamamen Winampı denetim masasına girerek tamamen siliniz sonra verdiğim linke tıklayarak Winampın en güncel halini indirip sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz ![]() Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
Sagol Yakuza Halletim ![]() ![]()
|
||
|
||
| iyde nasıl halletin bir kendine mi müslümansın yazsanda bizde faydalansak!!!!!!! | ||
|
||
| Sanırım Yakuza Kontu'nun dediklerini yapti sende aynı şekilde tamamen bilgisayarından sil... Daha sonra aşağıki linkten indir Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
yine aynı sorun var winamp açılıyor ama sonra çalışmıyor biraz bekleyince 1-2 dakika kadar sonra çalışmaya başlıyor. neden olabilir acaba. ilk başta donuyor üzerine taklayınca program yanıyt vermiyor diyor
|
||
|
||
rem den kaynaklanıyor olabilir düşükse remin. çünkü vinamp remi çok kullanan program.sana tavsiyem vinamp 5.1 kullanman ve klasik arayüzü açman böylece az rem kullanır
|
||
|
||
nerden bulabilirim vinamp 5.1 bu versiyonunu? benim ram 2Gb yardımların için çok teşekkürler
|
||
|
||
oww ramın iyimiş benimkinden yüksek.bak sana özel upload ediyorum alttaki linki tıkla dilersen türkçede yapabilirsin önce vinapı kur sonra kapat vinampı tr dil paketini çift tıkla bukadar vinamp türkçe eğer buda hata verirse senin sistemden kaynaklanan sorun olabilir bende 4 yıldır kurulu çok az hata verdi 3 yada 4 kez diyebilirim buda normal umarım rahat kullanırsın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
Allah Razı Olsun Çok Teşekkürler.![]() ![]()
|
||
|
||
| İşinin hallolmasına sevindim.Fakat teşekkür ediyor olsan bile mesajını tamamen büyük harflerden oluşturarak yazma.Forum kurallarınca yasak. | ||
|
||
| msj da kurallara aykırı bir durum mevcut değil. söz konusu yasak ( TEŞEKKÜRLER... gibi yorumlarda geçerlidir yazının puntosu buyuk olabilir
|
||
|
||
| yazım puntosu için değil büyük harflerle yazmıştım onun için uyardı sonra düzeltim teşekkür etmeden olurmu | ||