|
||
Bunlar nasıl insan anlam veremedim buyurun birde siz izleyin tabi izleyecek gücünüz varsa ![]() |
||
|
||
| ALLAH belalarını versın ya ne kadar adilik şerefsizlik varsa bu uzakdoğulularda.cehennem çok fazla dolacak belli.Allahım bizleri hayırlı kullarından eylesin ya. | ||
|
||
| Bu dünyada güzel adına ne varsa hep insanlar mahvediyor,çirkinleştiriyor.Bunu yaparak neyi tatmin etmeye çalışıyorlar,ne zevk alıyorlar anlamak mükün değil. | ||
|
||
bu ne bole ya yazık hayvana midem kaltı bunu yapanların öbür tarafata cekecekleri war
|
||
|
||
Bunların insanlıkla uzaktan yakından alakası yok ki
|
||
|
||
O canlılara Hayvan Deniyor Demi? Peki Bunu Yapanlara Ne Diyorlar ? ![]() Biz bile Kurban Keserken Hayvana acı çektirmemek için Çırpınıyoruz. Bunu yapanlar Kendilerini veya yakınları o şekilde görmek isterler mi acaba. Bunlar tam dayaklık
|
||
|
||
Yazık günah ya valla
|
||
|
||
Şu dövme konusuna da bakınca Dünyadaki en iğrenç varlığın İNSAN olduğunu biraz daha iyi anladım....
|
||
|
||
Allah belalarını versin bölelerinin![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
Allah topunun beLasını wersın yaa bu kadar oLmaz insan deilki zaten bunLar alayı $errefsiz bunLarın yazık günah yaaa
|
||
|
||
| insanın içindeki hayvan sevgisi doğa sevgisi başka bir yerdedir, bir insanın hayvanlara da doğaya da sevgisi saygısı yoksa ciddi sorunları var demektir. bunu yapan insanlar gerçek anlamda birer sadisttir. | ||
|
||
ne iğrenç insanLar var yazık ya hayvanLara onlarında canı var![]() tamam $imdi bu ineği canLı canLı attıLar ßide miLLete yedirmeyimi düşünüyoLar asıL hayvan bunLar i$te
|
||
|
||
YA BANA KIZACAKSINIZ ŞİMDİ AMA K.BAKMAYIN BUNLARI BÖYLE YAPANLARI T... ... .... ....![]() Ne bu şiddet bu celal... Sakin ol.
¤ Уαкµzα Қσŋדµ ¤ |
||
|
||
| yuh bea.. bune la yorumsuz. | ||
|
||
| böyle bir pislik böyle bir rezalet olamaz bu nedir yha.Allah bildiği gibi yapsın hepsini | ||