|
||
Cep telefonu ile ilgili tüm sorunlarınızı buradan bildirebilirsiniz.... Elimizden geldiğince yardımcı olmaya calısacağız.... |
||
|
||
kardeş benim telefon arada bi şarzı bitiyo geri geliyo hafıza dolu diyo sonra boş diyo format atık olmadı grantıye gitti olmadı kime sorduysak olmadı nasıl yapa biliriz bi yardımcı olsan cok makbule gecersin
|
||
|
||
kardeş benim telefon arada bi şarzı bitiyo geri geliyo hafıza dolu diyo sonra boş diyo format atık olmadı grantıye gitti olmadı kime sorduysak olmadı nasıl yapa biliriz bi yardımcı olsan cok makbule gecersin telefonun işlemcisi bozulmustur dostum genelde garanti desteği veren firmalar kullanıcı hatsı oldugunu söyleyip geri yollarlar sana tavsiyem yeni bir telefon alman![]() |
||
|
||
bilgilendirmen için tşkler zaten ben bu telden umudumu kesmiştim yenisini aldım
|
||
|
||
bilgilendirmen için tşkler zaten ben bu telden umudumu kesmiştim yenisini aldım en iyisini yapmıssın ![]()
|
||
|
||
| benimde telefona format attıktan sonra facewarp diye bi program vardı kamerayı kullanıp yüzü böle garip hallere getiren akmerayı kullanıyo ama çok kötü kullanıyo.Sanki kamera 0.01 mpx miş gibi davranıyo.Çok kötü bi çekimi var.Sizce neden olabilir formatttan sonra oldu işte.Serviste atılmıştı halbuki format | ||