|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
adamlar agızlarının tadını biliyomuş mangalda deneseler daha güzel olacak![]()
|
||
|
||
adamlar agızlarının tadını biliyomuş mangalda deneseler daha güzel olacak![]() ![]() Gitt yaavv boöoöo başka bişi demiyorum
|
||
|
||
adamlar agızlarının tadını biliyomuş mangalda deneseler daha güzel olacak![]() ![]() Gitt yaavv boöoöo başka bişi demiyorum
|
||
|
||
adamlar agızlarının tadını biliyomuş mangalda deneseler daha güzel olacak![]() ![]() Gitt yaavv boöoöo başka bişi demiyorum ![]() Bende adamlara boöoöo diyorum eğer fare yemek gibi bişi yaparsan banlarım seni
|
||
|
||
adamlar agızlarının tadını biliyomuş mangalda deneseler daha güzel olacak![]() ![]() Gitt yaavv boöoöo başka bişi demiyorum ![]() Bende adamlara boöoöo diyorum eğer fare yemek gibi bişi yaparsan banlarım seni ![]()
|
||
|
||
usta bunların fare kazan dibi, fare şiş yada fare yahnileri süper oluyor ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
| İğrenç bişi yaaa.Nasıl yiyorlar, bakınca bile insanın midesi bulanıyor.Çok berbat | ||
|
||
| bunların hamster türünü seviyorum tabakta olanını deil bööööööö iğrençç bu arada | ||
|
||
e oha yani lamer herifler fare yiyolar bende ilk resimlere bakınca ay canım çok tatlılar diyodum sonlara geldim baktım kesiyolar dedimki: ııııııııııııııııııııııııııııııııııyyyyyyyyyyyyyyyyy
|
||
|
||
| insanlara inanamıyorum yiyecek mi yok yaa iğrençlerr | ||
|
||
bu işin içinde yinbe çinliler vardır
|
||