|
||
Aşkı anlatan sözler Oylamaya sunulmuştur... Herkesin en fazla 3 OY kullanma hakkı vardır. 3 OY kullanmak için beğendiğiniz sözlerin şık kutucuklarından 3 tanesini işaretleyip sonra OY ver butonuna basınız OY ver butonuna bastıktan sonra OY kullanamazsınızSonuçlar 22.02.2008 Cuma günü açıklanacaktır... Yarışmaya katılan ve ilk 3'e giren arkadaşlarımız ödüllendirilecektir... Yarışmaya katılım için son tarih= 14.02.2008 ( 4 gün ) 1. Olan Arkadaşımıza= +10 2. Olan Arkadaşımıza= +7 3. Olan Arkadaşımıza= +5 Karizma (karma) puanı verilecektir... Katılım için mesaj olarak bir söz yazmanız yeterlidir. Yazdığınız söz, bir cümleyi geçmemelidir aksi halde yarışmadan diskalifiye edilirsiniz... Yazılarınıza resim ekleyemezsiniz sadece smile (ifade) kullanabilirsiniz... Yazdığınız yazıyı sonradan düzeltme yetkiniz olmadığı için yazınızı göndermeden önce lütfen önizleme yapıp sonra yollayın ![]() AYRICA HER KATILAN YARIŞMACI İÇİN +1 KARMA VERİLECEKTİR... ..:HeRKeSe BaŞaRıLaR:..
|
||
|
||
◄ A ► <<Aşk,anlatılmaz yaşanır>>
|
||
|
||
| ◄ B ► onu sevmemen ve ondan ayrılmak istedigin hade içinden bir sesin seni ona daha cok baglaması ondan kopamaz hale gelmen isde bu aşk tır
|
||
|
||
◄ C ► Aşk daima beraber olmak degil sensizken bile seninle olabilmektir
|
||
|
||
◄ D ► Kelebek olsaydım yağmur güneş demeden yanına gelir omuzuna konup gizlice seni izlerdim ve sana hiç çaktırmadan öper giderdim.
|
||
|
||
◄ E ► karşıLıksız ask yanmış kül olmuş bir evin cepte kalan son anahtarı kadar hükümsüzdür
|
||
|
||
◄ F ► Aşk, rüzgarin agaçlarin arasinda dolasirken çikardigi sesi dinleyip sevgilisinin yaninda olmadigina hayiflanmaktir yalnizliktir.
|
||
|
||
◄ G ► Aşk; pek azımız ömründe sadece bir kez tadar,bir çoğumuz ise hiç yaşayamayız.
|
||
|
||
◄ H ► Aşk dünyanın en tatlı mutluluğu ile en derin acısından yaratılmıştır
|
||
|
||
◄ I ► Keşke Sen Ben Olsan; Seni Sevmenin Ne Kadar ZorOlduğunu Anlasan Keşke Ben Sen Olsam; Bu Kadar Sevilmenin Tadını Çıkarsam.. |
||
|
||
◄ J ► aşk karşındakini bulunmaz hint kumaşı zannetmenle hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen süredir
|
||
|
||
◄ K ► aşk; dün için unutulmaz ,bugün için doyasıya yaşanılacak,yarın için ise en büyük umut olacak,belki bir sözle bitecek,belkide sözler yetmeyecek hayatın en anlamlı tadıdır..serdarhan |
||
|
||
◄ L ►
aşk sessiz bir çığlıktır |
||
|
||
| Oylama Sona Ermiştir... 1. Söz→ = L = 10 Karma 2. Söz→ = A, C, F, K = 7 Karma 3. Söz→ = E = 5 Karma Karmalarınız Hesabınıza Eklenmiştir ![]() _Bence Aşkı Anlatan En Güzel Söz_
AŞK; ANLATAMADIĞIN DUYGULARIN TÜMÜDÜR ![]() |
||