|
||
Lütfen büyük harf kullanmayın ve acil veya lütfen yardım şeklinde konubaşlıkları kullanmayın. Sorununuzun çözümü için aşağıdakilerini birdeneyin. (NOT: Buyapacağınız işlem sizin eklemiş olduğunuz bütün gülümseme(smiley), gözkırpma(winks) gibi dosyalarınızın silinmesine sebep olacaktır.) 1- Gizli Klasör ve dosyaları gösterme 1. Araç çubuğunda, Başlat'ı tıklatın ve sonra Araştır'ı seçin. 2. Araçlar'ı tıklatın ve sonra Klasör Seçenekleri'ni seçin. 3. Klasör Seçenekleri penceresinde Görünüm sekmesini tıklatın. 4.Gelişmiş Ayarlar listesinde, Gizli dosya ve klasörleri göster'i seçin,Bilinen dosya türleri için dosya uzantılarını gizle'nin seçiliolmadığından emin olun ve sonra Tamam'ı tıklatın. 5. Windows Gezgini penceresinde, Görünüm'ü tıklatın, Gezgin Çubuğu'nu seçin ve Klasörler'in işaretli olduğunu doğrulayın. 2- Dosyaları ve ayarları tamamen silme 1. Öncelikle windows live messenger ve/veya msn messsenger programlarını program ekle kaldır menüsünden kaldırın. 2. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap yandaki dosyayı üzerinde sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet yapıp masaüstünüze indirin ve ardından indirdiğiniz dosyaya çift tıklayarakçalıştırın. Gelen uyarı ekranlarına tamam/evet diyip devam edin. 3. Araç çubuğunda, Başlat'ı tıklatın ve sonra Araştır'ı seçin. 4. Sol bölmedeki klasör listesinde aşağıdaki klasörleri tek tek bulun ve klasörleri tamamen silin (tabi bu klasörler mevcut ise)
|
||
|
||
| ya ben sürüm9,0 kullanıorum ama coklu oturum yükleemek isterkenn bi dosya silindi ve acılmadıı şimdide tamamen kaldırmak istioyorum degişik kodlar yazdım çalıştıra başka msn sürümleri yüklemek istememe ragmen daha yeni bi sürümü kullanıosunuz yada başka hatalar veriyor yardımcı olurmusunz.... | ||
|
||
| Yukarıdaki açıkladığım şekilde kaldırabilirsiniz ve istediğiniz sürümü yeniden yükleyebilirsiniz veya aşağıdaki linkteki programı kullanarak daha pratik bir şekilde kaldırma işlemini yapabilirsiniz. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| ya arkadaşlar ben klasör seçeneklerini bir türlü bilgisayarımda bulamıyorum lütfen yardım edin. | ||
|
||
Aşağıdaki adresteki programı da kullanarak kaldırma işlemini yapabilirsiniz. Sizin için daha kolay olacaktır. ![]() Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| msn i silmek çok kolay ekle kaldırda windows live temel parçalar war ordan dewam diyince size seçenekler çıkcak ordan messenger a tik koyun we devam diyin silinir;) |
||
|
||
msn i silmek çok kolay ekle kaldırda windows live temel parçalar war ordan dewam diyince size seçenekler çıkcak ordan messenger a tik koyun we devam diyin silinir;) Evet dediğiniz gibi silebilirsiniz. Ancak o şekilde tamamen silinmez programın bazı artıkları bilgisayarınızda kalır ve bunlarda bazen sorun yaşamanıza sebep olabilir.
|
||
|
||
slm bendede aynı sorun var fakat ben belittiginiz bu klasörlerin içindekileri silemiyorum silinmiyor kaynak dosyamıdır nedir v.s diyo bende
|
||
|
||
| Ya ben bu dediğinizi yapamadım lütfen yardımcı olun Başlat>araçlar>araştır bu nerde ya :S hiç biyerde yoq dediğiniz dosyaları silemedim ben bi yardım ltfen badboy Gönderildi: 29 Eylül 2010 23:56:57 bunun resimli halini koymanız mümkün mü arkadaşlar.... bi türlü olmadı yaa :s
|
||